Αδιαβροχοποίηση δαπέδων
19/04/2016
Οικολογικός καθαρισμός αυτοκινήτων
23/04/2016

Καθαρισμός γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών χωρίς σκόνη. Διαδικασία και με οικολογικά υλικά καθαρισμού και γυαλάδα που διαρκεί για χρόνια.

Γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών

Με διαμάντια & Χωρίς σκόνη…

Καθαρισμός γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών χωρίς σκόνη. Διαδικασία και με οικολογικά υλικά καθαρισμού και γυαλάδα που διαρκεί για χρόνια.

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια επιφανειακή κατεργασία για μάρμαρα, και μωσαϊκά, που αναδεικνύεται το τελικό στάδιο του γυαλίσματος, ενός δαπέδου.

Με αυτόν τον τρόπο η επιφάνεια του δαπέδου αποκτά το ανώτατο γυάλισμα, διάρκειας πολλών ετών. Γίνεται ανθεκτικότερη στην καθημερινή φθορά, δεν επηρεάζεται τόσο γρήγορα και εύκολα καθαρίζετε. Tο γυάλισμα, παραμένει άθικτο μετά το πλύσιμο, σφουγγάρισμα. Επιπλέον με την κρυσταλλοποίηση, δημιουργείται το φαινόμενο του ‘‘καθρεπτισμού’’. Η επιφάνεια γυαλίζει, τόσο πολύ που είναι πλέον σαν καθρέφτης.

Κρυσταλλοποίηση, γυάλισμα μαρμάρων

Η κρυσταλλοποίηση, που εφαρμόζουμε γίνετε με δίσκους συνθετικών διαμαντιών υψηλής αντοχής . Η διεργασία με τους δίσκους αυτούς έχει σαν αποτέλεσμα, να επαναφέρουμε με οικολογικό τρόπο την χαμένη γυαλάδα, των επιφανειών χωρίς σκόνη, αλλά μόνο με λίγο νερό. Για extra γυαλάδα, εφαρμόζουμε με τσόχα ειδική πάστα γυαλίσματος, φιλική προς τον άνθρωπο. Η διάρκεια της κρυσταλλοποίησης, εξαρτάται τόσο από τη προσοχή που δίνεται στο δάπεδο, όσο και το βαθμό κυκλοφορίας του. Έτσι στις επιφάνειες χαμηλής, μέσης, η υψηλής κυκλοφορίας ποικίλει ανάλογα. Για να βγάλετε το μεγαλύτερο όφελος στο αποτέλεσμα πρέπει κανείς να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει καθημερινά την επιφάνεια μόνο με νερό, και σαπούνι ουδέτερο (χωρίς κερί) το οποίο επίσης θα απομακρύνει τη συγκέντρωση σκόνης και βρωμιάς . Με αυτό το τρόπο το μαρμάρινο δάπεδο, και το σπίτι σας θα λαμποκοπάει.

γυάλισμα μαρμάρων γυάλισμα μαρμάρων

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

1) Χαρίζει στο μάρμαρο ή το μωσαϊκό, σας εκπληκτικό γυάλισμα (φαινόμενο καθρεπτισμού)

2) Εξασφαλίζει την αντοχή του γυαλίσματος, στη διάρκεια του χρόνου αυξάνοντας την σκληρότητα της επιφάνειας του μαρμάρου.

3) Εφαρμόζετε εύκολα χωρίς σκόνη, και δεν γλιστράει.

4) Μεγαλώνει την ανθεκτικότητα του δαπέδου στην φθορά, με αποτέλεσμα να αυξάνει κατά πολύ την διάρκεια ζωής του.

5) Η δράση του παραμένει ανεπηρέαστη από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες, (υγρασία, ζέστη, κρύο, κ.λ.π.)

6) Τονίζει και αποδεικνύει τους φυσικούς χρωματισμούς του μαρμάρου, και καθίσταται ιδανικό για μάρμαρα λευκά και χρωματιστά.

7) Με την σωστή συντήρηση η κρυσταλλοποίηση διατηρείται για αρκετό διάστημα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Για τη συντήρηση της κρυσταλλοποίησης, ενδείκνυται το ειδικό υγρό συντήρησης που χρησιμοποιείται (σε αραίωση 1:100 σε νερό) αντί για απορρυπαντικό στο σφουγγάρισμα ή μόνο νερό.

Η χρήση τυχαίων απορρυπαντικών και παρκετινών πρέπει να αποφεύγεται.

 

____