Απολύμανση & Αποστείρωση Με Όζον
11/10/2011
Allerg-STOP Repellant -Αντιαλλεργική Προστασία
13/10/2011

Η νέα προηγμένη τεχνολογία Microsplitting

Microsplitting – Μικροδιάσπαση

Η νέα βραβευμένη τεχνολογία Microsplitting, (μοριακή μικροδιάσπαση) είναι καινοτομία στη παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το μόριο της βρωμιάς, σε άτομα έως και 5.000.000 φορές. Χωρίς χρήση τασιενεργών και άλλων κοινών απορρυπαντικών ουσιών, δίνοντας τέλεια αποτελέσματα χωρίς να αφήνει καθόλου κατάλοιπα.

Σε αντίθεση με τα χημικά καθαριστικά, απορρυπαντικά και σαπούνια παλιάς τεχνολογίας, τα οποία αφήνουν αλκαλικά κατάλοιπα και απαιτούν πολύ νερό & τριβή για να συγκεντρώσουν τη βρωμιά, στην επιφάνεια ώστε να απομακρυνθεί με το ξέβγαλμα, η προηγμένη τεχνολογία μικροδιάσπασης Microsplitting, διασπά το μόριο της βρωμιάς επί τόπου σε εκατομμύρια άτομα, τα οποία απομακρύνονται εύκολα και το κυριότερο, χωρίς να αφήνουν καθόλου κατάλοιπα.

Τα χημικά κατάλοιπα των καθαριστικών απορρυπαντικών, επιβαρύνουν τόσο την υγεία μας, και ειδικά των μικρών παιδιών και των κατοικίδιων ζώων, όσο και τη διάρκεια ζωής των ταπήτων και ταπετσαριών των επίπλων που καθαρίζονται.

Επίσης τα άριστα αποτελέσματα βιοκαθαρισμού, που επιτυγχάνονται με την εφαρμογή της τεχνολογίας Microsplitting, έχουν μέγιστη διάρκεια στο χρόνο καθώς η σκόνη, και οι ρύποι από την καθημερινή χρήση δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες, λόγω της πλήρους εξάλειψης όλων των καταλοίπων σαπουνιών και απορρυπαντικών, ακόμη και από προηγούμενους καθαρισμούς.

Η νέα προηγμένη τεχνολογία Microsplitting, είναι φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Δεν περιέχει τασιενεργά απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, διαλύτες, χλώρια ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες, εξοικονομώντας έως και 90% ενέργεια και κατανάλωση νερού.

Δίνει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια. Απομακρύνει πλήρως δύσκολους λεκέδες, καυσαέριο, χρόνια συσσωρευμένη βρωμιά, καθώς και τα κατάλοιπα απορρυπαντικών και σαπουνιών από προηγούμενους καθαρισμούς.

Η νέα Παγκόσμια τεχνολογία Microsplitting, εφαρμόστηκε ήδη σε Ελλάδα & Κύπρο σε χιλιάδες οικίες και σε πολύ απαιτητικούς επαγγελματικούς χώρους. Όπως ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, τραίνα, λεωφορεία, πλοία, θαλαμηγούς κ.ά με άριστα αποτελέσματα, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.