Γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών
22/04/2016
Οικολογικός καθαρισμός χαλιών & μοκετών
24/04/2016

Οικολογικός καθαρισμός αυτοκινήτων στον χώρο σας.

Οικολογικός βιοκαθαρισμός αυτοκινήτων

Πεντακάθαρο & απολυμασμένο…

Οικολογικός βιοκαθαρισμός αυτοκινήτων, στον χώρο σας. Σας καθαρίζουμε, απολυμαίνουμε και προστατεύουμε παντός τύπου καμπίνες οχημάτων από λιπαρότητα, διάφορα ατυχήματα π.χ ουρά, εμετό, μυρωδιές, πλημμυρισμένα ι.χ. Καθαρίζουμε καθίσματα , ταπετσαρίες , ουρανούς , μοκέτες και χώρο αποσκευών με την καλύτερη μέθοδο οικολογικού καθαρισμού και περιποίησης Microsplitting.

οικολογικός βιοκαθαρισμός αυτοκινήτων

 

Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού.

Διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές, και είναι φιλική προς τον άνθρωπο και τον περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, ενεργούς αφρούς, ατμούς, ένζυμα, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες παρά μόνο οικολογικά προϊόντα βιοκαθαρισμού (Microsplitting).

Οι ίνες και οι ραφές των καθαρισμένων επιφανειών.

Διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς δεν αλλοιώνονται από την θερμοκρασία και τα καυστικά κατάλοιπα των απορρυπαντικών, που αφήνουν οι υπόλοιποι καθαρισμοί.

*Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόζουμε σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 

 

microspiting1 images_certs_logo_vraveio_kainotomias_fix

 

οικολογικός βιοκαθαρισμός αυτοκινήτων, βιολογικοσ καθαρισμοσ αυτοκινητου τιμεσ χαμηλεσ, καθαρισμοσ αυτοκινητου στον χωρο σασ, πλυσιμο αυτοκινητου, προσφορεσ βιολογικου καθαρισμου αυτοκινητου 

οικολογικός καθαρισμός αυτοκινήτων πριν οικολογικός καθαρισμός αυτοκινήτων μετά

Extra Υπηρεσίες

Αδιαβροχοποίηση

adiavroxopoiisi-yfasmaton

αδιαβροχοποίηση υφασμάτων

Εφαρμόζουμε αμέσως μετά τον καθαρισμό, την νέα προηγμένη αδιαβροχοποίηση Νanotechnology Solugard, Είναι ένα προϊόν νανοτεχνολογίας και εξαιρετικά αντικολλητικό για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Επικαλύπτει κάθε ίνα με ένα προστατευτικό στρώμα με σταθερό UV. Δεν επηρεάζει την εμφάνιση, την αφή και το χρώμα. Οι ίνες θα προστατεύονται από το νερό, τις ακαθαρσίες και τους λεκέδες με την ευρύτερη δυνατή έννοια. Το αποτέλεσμα αυτής της προστασίας είναι ότι η στεγνή βρωμιά δε θα κολλάει πια πάνω στην ίνα. Οι υγροί λεκέδες δεν θα εισχωρούν στην ίνα. Νερό, καφές, κόκκινο κρασί, σάλτσα κλπ θα αφαιρούνται εύκολα από τις ίνες.

 

 

Απολύμανση με Οζον

IASIS-PS-ST7000

Συσκευή οζονισμού

Απολύμανση και αποστείρωση, με επαγγελματική συσκευή οζονισμού . Εξολοθρεύει βακτήρια , ιούς, οσμές από τσιγάρα, κατοικίδια κ.λ.π με απόλυτα φυσικό τρόπο δημιουργώντας όζον χωρίς τη χρήση χημικών. Κατάλληλο για χρήση σε όλα τα οχήματα.

Απαλλάξτε το εσωτερικό του οχήματός σας από βλαβερά βακτήρια, τα οποία ζουν σε όλες τις επιφάνειες ακόμα και στους αεραγωγούς. Είναι γεγονός ότι τα βακτήρια έχουν τη δυνατότητα να επιβιώσουν και να πολλαπλασιαστούν σχεδόν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Αν δεν καταπολεμηθούν, έχουν τη δυνατότητα να διπλασιάζονται κάθε 20 λεπτά. Εντός λίγων μόνο ωρών αποικίες βακτηριδίων θα έχουν εγκατασταθεί στο σαλόνι, τα πατάκια, την κονσόλα και τις υπόλοιπες εσωτερικές επιφάνειες. Κοινά βακτήρια, όπως αυτά των ιώσεων, γρίπης, ecoli και norovirus μπορούν να ευδοκιμήσουν προκαλώντας μολύνσεις σε όποιον έρθει σε επαφή μαζί τους. Η χρήση όζοντος δεν εξαφανίζει απλά την κακοσμία που έχει δημιουργηθεί από τα βακτήρια αλλά εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων. Ο οζονισμός, επίσης, εξουδετερώνει οσμές από τσιγάρα, κατοικίδια κ.λπ. και κάνει το όχημά σας να μυρίζει σαν καινούριο.

Σχετικά προϊόντα καθαρισμού προς πώληση:

alerg-stop-repell.

Allerg-Stop Repellent, Αντιαλλεργικό σπρέι

Enpur-ganti-micro.@

Ειδικό γάντι μικροϊνών για ξελέκιασμα

Enpur-petseta-gyalismatos.@

Ειδική υφασμάτινη πετσέτα μικροϊνών για γυάλισμα