Οικολογικός καθαρισμός αυτοκινήτων
23/04/2016
Οικολογικός καθαρισμός σαλονιών
24/04/2016

Οικολογικός καθαρισμός μοκετών, χαλιών.

Οικολογικός καθαρισμός χαλιών και μοκετών

Καθαρά χαλιά χωρίς χημικά κατάλοιπα…

Ο καθαρισμός χαλιών και μοκετών, γίνεται με την μέθοδο βιοκαθαρισμού Microsplitting (μικροδίασπαση). Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές και είναι φιλική προς τον άνθρωπο και τον περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, ενεργούς αφρούς, ατμούς, ένζυμα, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες, παρά μόνο οικολογικά προϊόντα καθαρισμού.

 

Καθαρισμός χαλιών και μοκετών

Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού

microspiting1 images_certs_logo_vraveio_kainotomias_fix

Καθαρά χαλιά & μοκέτες χωρίς χημικά κατάλοιπα.

  • Τέλεια αποτελέσµατα, µε απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων µε τις καθαρισµένες επιφάνειες.
  • Φιλική τεχνολογία προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, λόγω πλήρους έλλειψης χηµικών και σαπουνιών.
  • Άριστα αποτελέσµατα καθαριότητας, µε τη µέγιστη διάρκεια στο χρόνο, καθώς η σκόνη και οι ρίποι από την χρήση, δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισµένες επιφάνειες, λόγω της πλήρους αποµάκρυνσης όλων των κατάλοιπων σαπουνιών και απορρυπαντικών ακόµα και από προηγούµενους καθαρισµούς.
  • Οι ίνες και οι ραφές των καθαρισμένων επιφανειών, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς δεν αλλοιώνονται από την θερμοκρασία, και τα καυστικά κατάλοιπα των καθαριστικών που αφήνουν οι υπόλοιποι καθαρισμοί.

Απόλυτα ασφαλείς και εξειδικευμένοι μέθοδοι βιοκαθαρισµού, για όλες τις ποιότητες και τύπους ταπήτων Κλασικά χειροποίητα, Μοντέρνα χειροποίητα, Μηχανοποίητοι τάπητες, Οικολογικά χαλιά

Καθαρισμός χαλιών και μοκετών, πλυσιμο χαλιων στον χωρο σασ, καθαρισμα χαλιων σε χαμηλεσ τιμεσ, καθαρισμοσ χαλιων προσφορα, καθαρισμοσ χαλιων στο σπιτι.

 

Extra Υπηρεσίες

Αδιαβροχοποίηση

adiavroxopoiisi-yfasmaton

αδιαβροχοποίηση υφασμάτων

Εφαρμόζουμε αμέσως μετά τον καθαρισμό, την νέα προηγμένη αδιαβροχοποίηση Νanotechnology Solugard, Είναι ένα προϊόν νανοτεχνολογίας και εξαιρετικά αντικολλητικό για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Επικαλύπτει κάθε ίνα με ένα προστατευτικό στρώμα με σταθερό UV. Δεν επηρεάζει την εμφάνιση, την αφή και το χρώμα. Οι ίνες θα προστατεύονται από το νερό, τις ακαθαρσίες και τους λεκέδες με την ευρύτερη δυνατή έννοια. Το αποτέλεσμα αυτής της προστασίας είναι ότι η στεγνή βρωμιά δε θα κολλάει πια πάνω στην ίνα. Οι υγροί λεκέδες δεν θα εισχωρούν στην ίνα. Νερό, καφές, κόκκινο κρασί, σάλτσα κλπ θα αφαιρούνται εύκολα από τις ίνες.

 

 

Απολύμανση με Οζον

IASIS-PS-ST7000

Συσκευή οζονισμού

 

Απολύμανση και αποστείρωση χώρου, με επαγγελματική συσκευή οζονισμού. Εξολοθρεύει βακτήρια, ιούς, οσμές από τσιγάρα, λεκέδες, κατοικίδια κ.λπ με απόλυτα φυσικό τρόπο δημιουργώντας όζον χωρίς τη χρήση χημικών.

 

Σχετικά προϊόντα καθαρισμού προς πώληση:

alerg-stop-repell.

Allerg-Stop Repellent, Αντιαλλεργικό σπρέι

cleanaer_size

AirnoteTM, Σύστημα καθαρισμού χώρου

Enpur-ganti-micro.@

Ειδικό γάντι μικροϊνών για ξελέκιασμα