Οικολογικός καθαρισμός αυτοκινήτων
28/05/2016
Οικολογικός καθαρισμός σαλονιού και καθισμάτων
30/05/2016

Οικολογικός καθαρισμός μοκετών, χαλιών.

Οικολογικός καθαρισμός μοκετών και χαλιών

Καθαρά χαλιά χωρίς χημικά κατάλοιπα…

Καθαρισμός μοκετών, χαλιών. Ο βιοκαθαρισμός χαλιών μοκετών, δίνει άριστα αποτελέσματα καθαρισμού με χαμηλές τιμές και στον χώρο σας. κορονοϊός, 

Ο καθαρισμός μοκετών και χαλιών, γίνεται με την μέθοδο βιοκαθαρισμού Microsplitting (μικροδίασπαση). Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές και είναι φιλική προς τον άνθρωπο και τον περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, ενεργούς αφρούς, ατμούς, ένζυμα, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες παρά μόνο οικολογικά προϊόντα καθαρισμού.

 καθαρισμός μοκετών, χαλιών, πλυσιμο χαλιων στον χωρο σας, καθαρισμα χαλιων σε χαμηλεσ τιμεσ, καθαρισμοσ χαλιων προσφορα, καθαρισμοσ χαλιων στο σπιτι

 

Καθαρισμός μοκετών, χαλιών

Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού

microspiting1 images_certs_logo_vraveio_kainotomias_fix

Καθαρισμός μοκετών,  χαλιών χωρίς κατάλοιπα.

  • Τέλεια αποτελέσματα, µε απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων µε τις καθαρισμένες επιφάνειες.
  • Φιλική τεχνολογία προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, λόγω πλήρους έλλειψης χημικών και σαπουνιών.
  • Άριστα αποτελέσματα καθαριότητας, µε τη μέγιστη διάρκεια στο χρόνο, καθώς η σκόνη και οι ρύποι από την χρήση, δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες, λόγω της πλήρους απομάκρυνσης όλων των κατάλοιπων σαπουνιών και απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς.
  • Οι ίνες και οι ραφές των καθαρισμένων επιφανειών, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς δεν αλλοιώνονται από την θερμοκρασία και τα καυστικά κατάλοιπα των καθαριστικών που αφήνουν οι υπόλοιποι καθαρισμοί.

Απόλυτα ασφαλείς και εξειδικευμένοι μέθοδοι βιοκαθαρισµού, για όλες τις ποιότητες και τύπους ταπήτων Κλασικά χειροποίητα, Μοντέρνα χειροποίητα, Μηχανοποίητοι τάπητες, Οικολογικά χαλιά

 

Extra Υπηρεσίες

Αδιαβροχοποίηση

αδιαβροχοποίηση

αδιαβροχοποίηση υφασμάτων

Εφαρμόζουμε αμέσως μετά τον καθαρισμό, την νέα προηγμένη αδιαβροχοποίηση Νanotechnology Solugard, Είναι ένα προϊόν νανοτεχνολογίας και εξαιρετικά αντικολλητικό για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Επικαλύπτει κάθε ίνα με ένα προστατευτικό στρώμα με σταθερό UV. Δεν επηρεάζει την εμφάνιση, την αφή και το χρώμα. Οι ίνες θα προστατεύονται από το νερό, τις ακαθαρσίες και τους λεκέδες με την ευρύτερη δυνατή έννοια. Το αποτέλεσμα αυτής της προστασίας είναι ότι η στεγνή βρωμιά δε θα κολλάει πια πάνω στην ίνα. Οι υγροί λεκέδες δεν θα εισχωρούν στην ίνα. Νερό, καφές, κόκκινο κρασί, σάλτσα κλπ θα αφαιρούνται εύκολα από τις ίνες.

 

 

Απολύμανση με Οζον

Απολύμανση με Οζον

Συσκευή οζονισμού

 

Απολύμανση και αποστείρωση χώρου, με επαγγελματική συσκευή οζονισμού. Εξολοθρεύει βακτήρια, ιούς, οσμές από τσιγάρα, λεκέδες, κατοικίδια κ.λπ με απόλυτα φυσικό τρόπο δημιουργώντας όζον χωρίς τη χρήση χημικών.

 

Σχετικά προϊόντα καθαρισμού προς πώληση:

alerg-stop-repell.

Allerg-Stop Repellent, Αντιαλλεργικό σπρέι

cleanaer_size

AirnoteTM, Σύστημα καθαρισμού χώρου

Enpur-ganti-micro.@

Ειδικό γάντι μικροϊνών για ξελέκιασμα