Οικολογικός βιοκαθαρισμός σκαφών – σαλόνια
19/01/2012
Συμβουλές για λεκέδες
04/04/2012

Καθαρισμός στρωμάτων σε σκάφη. Παρέχουμε οικολογικό καθαρισμό στρωμάτων σε σκάφη απολύμανση, αντιαλλεργική προστασία, καθαρισμός λεκέδων, μούχλας.

Καθαρισμός στρωμάτων σε σκάφη

Καθαρισμός στρωμάτων σε σκάφη, είναι επιτακτικός διότι η αυξημένη υγρασία και θερμότητα που επικρατεί στο σκάφος, επιταχύνει την διαδικασία δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, μικροβίων και μικροοργανισμών στα στρώματα, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται διάφορα συμπτώματα κνησμού, δυσοσμίας, δύσπνοιας κ.α.

Με την μέθοδο μας σας προστατεύουμε για όλη την σεζόν, αυξάνουμε την διάρκεια ζωής των στρωμάτων σας, και σας παρέχουμε πιστοποίηση οικολογικού καθαρισμού, για εσάς ή τους πελάτες σας. καθαρισμοι σκαφων, Cleanaction, oikologikos katharismos, oικολογικός καθαρισμός σκαφών στρωμάτων, oikologikos katharismos skafon stromaton, biologikos katharismos skafon se stromata, βιολογικός καθαρισμός σκαφών σε στρωμάτα, εταιρεια καθαρισμου σκαφων, καθαρισμος σκαφων στρωματων

Τα 4 βήματα βιοκαθαρισμού

Akari-test :

1_akari-test

Akari-test

 

 

Λαμβάνεται δείγµα αλλεργιογόνου σκόνης µέσα από το στρώµα σας, και εξακριβώνεται ο βαθµός µόλυνσης που έχει υποστεί το στρώμα.

 

 

 

Εσωτερικός Καθαρισμός :

Καθαρισμός στρωμάτων σε σκάφη

Εσωτερικός καθαρισμός στρώματος

 

 

Οικολογικός εσωτερικός καθαρισμός του στρώματος χωρίς νερό, χημικά , ακτινοβολίες ή ατμούς , με το ειδικό μηχάνημα της ROYAL. Με την παλμική δόνηση (τίναγμα) και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα από το στρώμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα ΗΕΡΑ, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99.99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στο εσωτερικό του στρώματος, όπως ακάρεα, σπόρους μυκητών, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα κ.ά.

 

Εξωτερικός Καθαρισμός :

καθαρισμός στρώματος

Εξωτερικός καθαρισμός στρώματος

 

 

Ο εξωτερικός καθαρισμός εξουδετερώνει μικροοργανισμούς και μικρόβια που έχουν δημιουργηθεί από τους λεκέδες όπως ιδρώτας, ούρα, αίμα, λιπαρότητα, εμετό κ.α. και τους απομακρύνει πάνω από την επιφάνεια του στρωματόπανου κατα 80% – 100% . Εφαρμόζεται ενεργό οξυγόνο (λευκαντικό) και οικολογικό καθαριστικό προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) της Solution, χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, χλώριο και διαλύτες.

 

Aντιαλλεργική προστασία Allerg – Stop Repellant:

alerg-stop-repell.

Aντιαλλεργική προστασία

 

 

Οικολογική εξουδετέρωση όλων των ακάρεων, μικροβίων και των αλλεργιογόνων ουσιών με αντιαλλεργικό σπρέι. Το νέο αντιαλλεργικό προϊόν κατέχει το πρώτο Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας, είναι δερματολογικά ελεγμένο από την Dermatest και από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αρ. Εγκρίσεις Αδείας: ΤΠ19-0052/2011 αποτελεσματικό 100% στην εξολόθρευση και αναστολή ανάπτυξης ακάρεων, ψύλλων & κοριών .Το μόνο εγκεκριμένο βιοκτόνο με με φυσική δραστική γερανιόλη που εγγυάται ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον.

Για επιβαρυμένα στρώματα συνιστούμε Βαθύ καθαρισμό – πλύσιμο στρώματος.

πλύσιμο στρώματος

 

Παρουσίαση Καθαρισμού Στρώματος

 Στρώμα πριν τον καθαρισμό

Στρώμα πριν τον καθαρισμό

 Mετά από τον καθαρισμό

Μετά από τον καθαρισμό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα καθαρισμού πρός πώληση:

alerg-stop-repell.

Allerg-Stop Repellent, Αντιαλλεργικό σπρέι

cleanaer_size

AirnoteTM, Σύστημα καθαρισμού χώρου

Enpur-ganti-micro.@

Ειδικό γάντι μικροϊνών για ξελέκιασμα