Εξωτερικά Ταπέτα Nomad 3M™
16/01/2012
Εσωτερικά Ταπέτα Nomad 3M™
16/01/2012

Βιοκαθαρισμός σκαφών σε ταπετσαρίες.

 Βιοκαθαρισμός σκαφών σε ταπετσαρίες

Βιοκαθαρισμός σκαφών σε ταπετσαρίες. Οικολογικός καθαρισμός, με την μέθοδο Microsplitting για κάθε τύπο ταπετσαρίας, (βαμβακερές, σατέν, αλκαντάρα, δερμάτινα) άριστα αποτελέσματα καθαρισμού, σε βάθος με την χρήση μικροδιάσπασης χωρίς να αφήνουν κιτρινίλες, δυσάρεστες οσμές ή στίγματα λεκέδων.

Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού. Η νέα τεχνολογία της Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) εξουδετερώνει τους λεκέδες, από το βάθος της ίνας καθώς διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές με αποτέλεσμα να δίνει λάμψει και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα, στα υφάσματα & δέρματα. Δεν περιέχουν χημικά, ενεργούς αφρούς, ατμούς, βιοδιασπώμενο σαπούνια, χλώριο, διαλύτες και αλλά καυστικά καθαριστικά. Αυτό που μένει είναι απολυτή καθαριότητα.

microspiting1 images_certs_logo_vraveio_kainotomias_fix

Πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης, απόλυτα ασφαλής στην απευθείας επαφή βρεφών,παιδιών και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες (τάπητες , ταπετσαρίες επίπλων , σαλόνια αυτοκίνητου κ.λπ.) λόγο πλήρους έλλειψης καταλοίπων από απορρυπαντικά, σαπούνια, χημικά κ.α.

Άριστα αποτελέσματα καθαριότητας με την μεγίστη διάρκεια στο χρόνο, καθώς η σκόνη και οι ρύποι από την χρήση  δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες λόγο της πλήρους απομάκρυνσης όλων των κατάλοιπων σαπουνιών, και απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς.

Φιλική προς το περιβάλλον εξασφαλίζοντας έως και 90% μείωση στην σπατάλη νερού, και ενέργειας ενώ συμβάλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων.

Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόζουμε σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα σαλόνια σας.

Extra Υπηρεσίες

Αδιαβροχοποίηση

adiavroxopoiisi-yfasmaton

αδιαβροχοποίηση

Εφαρμόζουμε αμέσως μετά τον καθαρισμό, την νέα προηγμένη αδιαβροχοποίηση Νanotechnology Solugard, Είναι ένα προϊόν νανοτεχνολογίας και εξαιρετικά αντικολλητικό για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Επικαλύπτει κάθε ίνα με ένα προστατευτικό στρώμα με σταθερό UV. Δεν επηρεάζει την εμφάνιση, την αφή και το χρώμα. Οι ίνες θα προστατεύονται από το νερό, τις ακαθαρσίες και τους λεκέδες με την ευρύτερη δυνατή έννοια. Το αποτέλεσμα αυτής της προστασίας είναι ότι η στεγνή βρωμιά δε θα κολλάει πια πάνω στην ίνα. Οι υγροί λεκέδες δεν θα εισχωρούν στην ίνα. Νερό, καφές, κόκκινο κρασί, σάλτσα κλπ θα αφαιρούνται εύκολα από τις ίνες.

 

 

 

Σχετικά προϊόντα καθαρισμού προς πώληση:

Enpur-ganti-micro.@

Ειδικό γάντι μικροϊνών για ξελέκιασμα 

Enpur-petseta-gyalismatos.@

Πετσέτα γυαλίσματος