Συνθετικό Δέρμα. Πετσέτα μικροϊνών για τζάμια και αυτοκίνητα
20/08/2011
Ιονιστής – Οζονιστής ST – 7000
20/08/2011

Οζονιστής νερού OZ-4G

Οζονιστής νερού OZ-4G. Τιμή αγοράς: 70€   ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Ψηφιακή συσκευή παραγωγής όζοντος με δυνατότητα προγραμματισμού επανάληψης της λειτουργίας από 1-24 ώρες

  • Απολυμαίνει χώρους και αντικείμενα
  • Συντηρεί τα τρόφιμα
  • Εξουδετερώνει επιβλαβές μικροοργανισμούς στο νερό
  • Προστατεύει την υγεία σας

ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Και αντίο μικρόβια!

Απολυμαίνει νερό & τρόφιμα. Ενισχύει την οξυγόνωση του οργανισμού. Βοηθά στα δερματικά προβλήματα. Κι όλα αυτά χωρίς να αλληλεπιδρά με άλλη θεραπεία. Το φυσικό όζον είναι ένα αέριο που σχηματίζεται φυσιολογικά στη στρατόσφαιρα μέσα από τις αστραπές. Απολυμαίνει τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και μας προστατεύει από τις βλαβερές υπεριώδεις

Απολυμαίνει νερό & τρόφιμα. Ενισχύει την οξυγόνωση του οργανισμού. Βοηθά στα δερματικά προβλήματα. Κι όλα αυτά χωρίς να αλληλεπιδρά με άλλη θεραπεία. Το φυσικό όζον είναι ένα αέριο που σχηματίζεται φυσιολογικά στη στρατόσφαιρα μέσα από τις αστραπές. Απολυμαίνει τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και μας προστατεύει από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Αντίθετα, το όζον που χρησιμοποιείται για απολύμανση του πόσιμου νερού των δικτύων υδροδότησης, για οικιακή χρήση ή για ιατρικούς σκοπούς παράγεται από ειδικές συσκευές (οζονογεννήτριες). Το οξυγόνο που αναπνέουμε αποτελείται από δύο άτομα οξυγόνου (Ο2), ενώ το όζον από τρία (Ο3). Το όζον λοιπόν αποτελεί μια πιο ενεργό χημικά μορφή του οξυγόνου.

Πώς καθαρίζει το νερό;
Επειδή το όζον εξουδετερώνει αποτελεσματικά βακτήρια, μύκητες, ιούς και διάφορες τοξικές βιομηχανικές ουσίες, πάνω από 3.000 πόλεις στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν αντί του χλωρίου για τον καθαρισμό του πόσιμου νερού τους. Ο οζονισμός είναι μια επεξεργασία του νερού που γίνεται με τη χρήση του περιβαλλοντικού αέρα και του ηλεκτρισμού, χωρίς καθόλου πρόσθετα. Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή νερού καθαρού, διαυγούς, άοσμου και σε μεγάλο βαθμό απαλλαγμένου από παθογόνα μικρόβια και χημικούς ρυπαντές. Άλλες εκτεταμένες εφαρμογές του όζοντος περιλαμβάνουν την απολύμανση των κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες) και του αέρα δημόσιων κτιρίων και νοσοκομείων.