Καφετέριες – Χώροι Εστίασης
12/08/2011
Διπλής όψης πανί μικροϊνών για ξεσκόνισμα
20/08/2011

Πετσέτα μικροϊνών γενικού καθαρισμού

Πετσέτα μικροϊνών γενικού καθαρισμού.

Πετσέτα Μικροϊνών

Πετσέτα Μικροϊνών

Τιμή αγοράς (τεμχ 5): 12 €   ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Fleece cloth. Πετσέτα Μικροϊνών γενικού καθαρισμού.

  • Διαστάσεις: 40 x 45 cm
  • Χρήση: Για στεγνό ή υγρό καθάρισμα και ξεσκόνισμα. Ιδανικό για καθρέπτες, ηλεκτρονικές συσκευές, έπιπλα κ.α.

Microfiber: Μια νεότερη πολυεστερική ίνα που μιμείται καλύτερα από τις υπόλοιπες τις ιδιότητες των φυσικών. Μαλακή, ελαφριά,έχει ένα απαλό φινίρισμα που θυμίζει το μετάξι ή το σουέτ. Την ίδια στιγμή συγκεντρώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των συνθετικών. (εύκολη φροντίδα, αντοχή στη φθορά,στο νερό, στο τέντωμα) απαραίτητο για κάθε σπίτι. Η μικροφίμπρα είναι μια απίστευτα λεπτή, συνθετική ίνα που δημιουργεί ένα ύφασμα με την εικόνα και υφή ενός υφάσματος με φυσική ίνα. Γιατί τότε να υπάρχει; Η μικροφίμπρα προσφέρει ενισχυμένη ελαστικότητα, ενώ πλένεται, αναπνέει και είναι υδροφοβική.Είναι κατάλληλα σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν λύσεις ακόμη και για την πιο εξειδικευμένη απαίτηση καθαρισμού και υγιεινής. Είναι ειδικά κατασκευασμένα με τα πιο υψηλής ποιότητας διαθέσιμα υλικά και ενσωματώνουν μια μοναδική τεχνολογία μικροϊνών για άριστη απομάκρυνση της σκόνης με ελάχιστη χρήση χημικών προϊόντων. Προσαρμόζονται άριστα σε όλους τους χώρους χρήσης.

Πλέον κάθε επιφάνεια είναι αστραφτερή χάρη στο δικό της πανάκι Fleece cloth
Η σειρά μικροϊνών υψηλής ποιότητας και αντοχής, σας προσφέρει τέλεια λάμψη στις επίπεδες οθόνες, τα τζάμια, τα πιάτα ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια καθαρίζοντας από τη σκόνη, τις δαχτυλιές ή σταγόνες νερού.
Επίσης οι υπέρ-απορροφητικές  πετσέτες γενικής χρήσης Fleece cloth είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και ιδανικές για το καθάρισμα όλων των επιφανειών όπως πάγκοι κουζίνας, πλακάκια κ.α. χωρίς να αφήνουν χνούδια και ίχνη στο πέρασμά τους.