Πετσέτα μικροϊνών 2 όψεων για κουζίνα.
20/08/2011
Συνθετικό Δέρμα. Πετσέτα μικροϊνών για τζάμια και αυτοκίνητα
20/08/2011

Πετσέτα μικροϊνών υφασμάτινη

Πετσέτα μικροϊνών υφασμάτινη για στέγνωμα.

πετσέτα μικροϊνών

πετσέτα μικροϊνών

 

Πετσέτα μικροϊνών. Τιμή αγοράς (τεμχ 2): 10 €   ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πετσέτα Μικροϊνών υφασμάτινη για στέγνωμα.
Διαστάσεις:
40 x 70 cm

  • Πετσέτα Μικροϊνών υφασμάτινη για τον καθαρισμό και το στέγνωμα πιάτων, ποτηριών, μαχαιροπίρουνων, καραφών, καθρεπτών κλπ.
  • Πολύ μεγάλο μέγεθος και ισχυρή απορροφητικότητα.
  • Διαμαντένια λάμψη.
  • Δεν αφήνει χνούδι ή ραβδώσεις.
  • Απαλός καθαρισμός και υψηλή απορρόφηση νερού χάρη στην υψηλή τεχνολογία μικροΐνων με πορώδη υφή.
  • Μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό.

    Μάθετε περισσότερα για το ύφασμα microfiber!

Το ύφασμα microfiber έχει κάνει την εμφάνιση του εδώ και μερικά χρόνια στην αγορά, και φαίνεται να κερδίζει συνεχώς τον καταναλωτή. Πολλοί βέβαια δεν γνωρίζουν τι είναι, συνεπώς θεωρήσαμε σωστό να εξηγήσουμε τι είναι και τι προσφέρει το ύφασμα αυτό!

Ξεκινάμε από το γεγονός ότι το microfiber είναι συνθετικό υλικό με πολλαπλές χρήσεις, από το ρουχισμό μέχρι τα λευκά είδη και τη καθαριότητα του σπιτιού. Πρόκειται για ένα υλικό το οποίο έχει τρομερή ανθεκτικότητα, τόσο σε πλύσεις όσο σε μεταχείριση, ενώ η σημαντική διαφορά με το βαμβακερό ύφασμα είναι ότι μπορεί να απορροφά τόσο την υγρασία όσο και τη λιπαρότητα χωρίς όμως να κρατάει λεκέδες. Για το σώμα λοιπόν το οποίο κατά τη διάρκεια του ύπνου αποβάλλει τόσο λιπαρότητα όσο υγρασία, είναι ιδανικό ύφασμα για άνετο και υγιεινό ύπνο χειμώνα και καλοκαίρι!

Ένα ακόμα σημαντικό θετικό χαρακτηριστικό του microfiber υφάσματος είναι ότι στεγνώνει πολύ γρήγορα, το οποίο ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό. Στην ποιότητα του microfiber παίζει ρόλο και το βάρος, αν και γενικότερα είναι πολύ ελαφρύ σαν υλικό.