Οικολογικός καθαρισμός σαλονιού και καθισμάτων
30/05/2016
Οικολογικός καθαρισμός στρώματος
31/05/2016

Οικολογικό πλύσιμο στρωμάτων.

Πλύσιμο στρωμάτων
      σαν καινούργιο ξανά….

Πλύσιμο στρωμάτων με οικολογικά καθαριστικά. Με το πλύσιμο  στρωμάτων αφαιρούμε λεκέδες, ούρα, αίμα, μούχλα, μυρωδιές, και γίνεται η ισχυρότερη απολύμανση στο στρώμα σας. κορονοϊός, απολυμανση, koronoios, apolimansi

Το πλύσιμο στρωμάτων, χρειάζεται να γίνει όταν το στρώμα έχων, αλλεργιογόνων ουσιών και μυκήτων.  Όσο το αφήνετε,πολλαπλασιάζετε το πρόβλημα και δημιουργείτε μούχλα που είναι επικίνδυνη για την υγεία όλων μας. βιολογικοσ καθαρισμοσ στρωματοσ, πλυσιμο στρωματοσ απο ουρα, καθαρισμοσ στρωματοσ απο λεκεδες, πως καθαριζουμε το στρωμα, απολυμανση στρώματος απο αιμα, βιολογικο πλυσιμο στρωματος, καθαρισμοσ μουχλας απο το στρωμα.

πλύσιμο στρωμάτων

Μπορούμε να καθαρίσουμε το στρώμα σας

Δεν υπάρχει λόγος πανικού, δεν θα πετάξετε το στρώμα σας για όλα τα παραπάνω. Με το πλύσιμο στρωμάτων, μπορούμε να επαναφέρουμε το στρώμα σας, και να ξαναγίνει σαν καινούργιο. Αναλαμβάνουμε όλους τοει επιβαρυνθεί με διάφορους, και εντόνους λεκέδες. Πολλές φορές γίνονται ατυχήματα από εμάς τους μεγάλους, από παιδάκια ή ακόμα και από τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Το στρώμα αρχίζει να μυρίζει, να γίνεται εστία μικροβίυς τύπους των στρωμάτων, και όλες τις γνώστες και άγνωστες μάρκες τις αγοράς.

Η Cleanaction εγγυάται ότι μπορεί να καθαρίσει, και να απολυμάνει το στρώμα σας αποτελεσματικά. Τα προηγμένης τεχνολογίας, και βραβευμένα οικολογικά καθαριστικά μας, χωρίς χημικά – σαπούνια  δεν επηρεάζουν καθόλου τα στρώματα.  Άριστα αποτελέσματα καθαρισμού λεκέδων, εξολόθρευση μυρωδιών, μικροβίων, μυκήτων και αλλεργιογόνων ουσιών.

Χαρείτε ξανά το στρώμα σας πεντακάθαρο και απαλλαγμένο  από λεκέδες.

Η διαδικασία βιοκαθαρισμού, γίνεται επιτόπια στον χώρο σας. Χρειαζόμαστε το στρώμα να είναι σε οριζόντια ή σε κάθετη θέση αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την βάση του. Μετά τον καθαρισμό, δεν θα χρειαστεί να μετακινήσετε το στρώμα σας, μένει μέσα στο χώρο του. Ο χρόνος στεγνώματος υπολογίζετε ανάλογα με την επιβάρυνση  και κυμαίνεται  από 10 – 24 ώρες. 

Ευχαριστηθείτε τον ύπνο σας σε στρώματα πραγματικά καθαρά, από τους ειδικούς της Cleanaction.  Σας.. αξίζει

 

*Tips

Σε περίπτωση ατυχήματος ταμπονάρετε το λεκέ με ένα χαρτί  ή ένα πανί μικροϊνών και αφήστε το να στεγνώσει μόνο του. Μην προσπαθήσετε να το καθαρίσετε το στρώμα σας με οικιακά καθαριστικά. Το αποτέλεσμα είναι να απλώσετε τον λεκέ περισσότερο. Εάν έχετε βάλει είδη κάποιο καθαριστικό πρέπει να πλυθεί το συντομότερο δυνατόν γιατί μπορεί ακόμα και να σαπίσει.

Σχετικά προϊόντα καθαρισμού προς πώληση:

alerg-stop-repell.

Allerg-Stop Repellent, Αντιαλλεργικό σπρέι

cleanaer_size

AirnoteTM, Σύστημα καθαρισμού χώρου

Enpur-ganti-micro.@

Ειδικό γάντι μικροϊνών για ξελέκιασμα