Βιολογικός καθαρισμός
06/04/2013
Γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών
22/04/2016

Αδιαβροχοποίηση δαπέδων προστασία από λεκέδες που διαρκεί. Με την διαδικασία της αδιαβροχοποιήσεως τα δάπεδα δεν απορροφούν τους ρύπους.

Αδιαβροχοποίηση δαπέδων

Η αδιαβροχοποίηση δαπέδων, είναι η επιτακτική και άμεση ανάγκη για να προστατέψετε την περιουσία σας εφαρμόζετε σε επιφάνειας  φυσικών πετρωμάτων (Μάρμαρο, φυσική πέτρα, γρανίτης). Η επεξεργασία της επιφάνειας τους με ειδικά χημικά υλικά εμποτισμού,  ελαχιστοποιεί την απορροφητικότητα τους. Η αδιαβροχοποίηση δαπέδου μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, το ζήτημα των λεκέδων.

Με την διαδικασία της αδιαβροχοποιήσεως, τα φυσικά πετρώματα παρόλο που είναι πορώδη δεν απορροφούν τους ρύπους που δημιουργούν λεκέδες. Έτσι είναι δυνατή η επέμβαση μέσα σε λογικά χρονικά όρια, να αντιμετωπιστούν ώστε να μην προκαλέσουν μη αναστρέψιμες βλάβες.

Τα χημικά υγρά εμποτισμού όταν απλωθούν στην επιφάνεια του πετρώματος, διεισδύουν στους πόρους του μέχρι κάποιο βάθος και την καθιστούν υδρόφοβη και ελαιόφοβη, χωρίς να αλλοιώνουν το χρώμα τους και το τυχόν γυάλισμα.

Επίσης δεν αφήνουν άλατα και αλκάλια να ανέλθουν προς την επιφάνεια, παρόλο που δεν εμποδίζουν την εσωτερική υγρασία να διαφεύγει.

Τα αδιαβροχοποιητικά εμποτισμού προσφέρουν προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανάλογα με το πέτρωμα και κάνουν πιο εύκολο τον καθημερινό καθαρισμό, των πετρωμάτων με ειδικά ήπια καθαριστικά υλικά.

Η κρυσταλλοποίηση που εφαρμόζουμε γίνετε με δίσκους συνθετικών διαμαντιών υψηλής αντοχής . Η διεργασία με τους δίσκους αυτούς έχει σαν αποτέλεσμα να επαναφέρουμε με οικολογικό τρόπο την χαμένη γυαλάδα των επιφανειών χωρίς σκόνη αλλά μόνο με λίγο νερό. Για extra γυαλάδα εφαρμόζουμε με τσόχα, ειδική πάστα γυαλίσματος φιλική προς τον άνθρωπο. Η διάρκεια της κρυσταλλοποίησης εξαρτάται τόσο από τη προσοχή που δίνεται στο δάπεδο όσο και το βαθμό κυκλοφορίας του. Έτσι στις επιφάνειες χαμηλής, μέσης, η υψηλής κυκλοφορίας ποικίλει ανάλογα. Για να βγάλετε το μεγαλύτερο όφελος στο αποτέλεσμα πρέπει κανείς να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει καθημερινά την επιφάνεια μόνο με νερό και σαπούνι ουδέτερο (χωρίς κερί), το οποίο επίσης θα απομακρύνει τη συγκέντρωση σκόνης και βρωμιάς . Με αυτό το τρόπο το μαρμάρινο δάπεδο και το σπίτι σας θα λαμποκοπάει. – See more at: http://cleanaction.gr/gialisma-marmaron-mosaikon/?preview_id=2652&preview_nonce=903b006b36&post_format=standard&_thumbnail_id=3678&preview=true#sthash.qB9uuRMu.dpuf