Βραβεία και πιστοποιήσεις
25/08/2011
Γιατί εμάς
07/09/2011

. alerg-stop-repell. farmacia logo_allerg-stop_repellant

Allerg STOP Repellent

Το μοναδικό προϊόν για ολοκληρωμένο βιοκαθαρισμό του στρώματος με φυσική γερανιόλη

Συσκευασία: 0.25lit Τιμή: 18.30€, 0.5lit Τιμή: 29.50 €, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Διατίθεται σε όλα τα Φαρμακεία

Το Allerg Stop Repellent είναι ένα νέο απωθητικό σπρέι αντιαλλεργικής προστασίας με μοναδικές δυνατότητες και πολλαπλές εφαρμογές. Μπορεί να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην αντιμετώπιση – καταπολέμηση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών. Στο εσωτερικό του στρώματος και στις ευαίσθητες ινώδης επιφάνειες.

Είναι σημερά το μόνο Εγκεκριμένο βιοκτόνο απωθητικό προϊόν σύμφωνα με την οδηγία των Βιοκτόνων 98/8/ΕΚ. από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – Αρ. Έγκρισης Αδείας: ΤΠ19-0052/2011

 

stratos pets diakopes akarea

Το Allerg Stop Repellent

• απωθεί τους κοριούς, τους ψύλλους και τα ακάρεα που είναι η κύρια πηγή αλλεργιών.

• εξουδετερώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα αλλεργιογόνα φορτία που προκαλούνται από τα ακάρεα και τα περιττώματά τους προσφέροντας αποτελεσματική αντιαλλεργική προστασία.

• προστατεύει αποτελεσματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον 4 μηνών.

Τα παραπάνω το καθιστούν μοναδικό εργαλείο κατά των αλλεργιών (καταπολέμηση και πρόληψη).

Είναι έτοιμο για χρήση, εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα. Σε στρώματα, μαξιλάρια, κουβέρτες, παπλώματα, κλινοσκεπάσματα, τάπητες, χειροποίητα χαλιά, υφαντά, φλοκάτες , μοκέτες, υφάσματα ταπετσαριών επίπλων και κρεβατιών, κουρτίνες, σαλόνια, σαλόνια αυτοκινήτων, λούτρινα παιχνίδια, port bebe, παιδικά καροτσάκια, παιδικά καθίσματα, κούνιες, υπνόσακους, σπίτια κατοικίδιων και άλλες υφασμάτινες επιφάνειες.

Είναι απαραίτητο σε άτομα με ευαίσθητη υγεία, αλλεργικούς, μικρά παιδιά και χώρους με κατοικίδια.

Ιδανικό για σπίτια, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, φοιτητικές εστίες, κοιτώνες, κατασκηνώσεις, στρατόπεδα, παιδικούς – βρεφοκομικούς σταθμούς νοσοκομεία, ιατρεία, κτηνιατρεία, ιδρύματα, μαιευτήρια, βρεφοκομεία, καμπίνες πλοίων – φορτηγών, τροχόσπιτα κ.ά.

Εφαρμόζοντας το Allerg-Stop Repellent εξουδετερώνονται και απωθούνται ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι και άλλοι αλλεργιογόνοι μικροοργανισμοί από όλες τις ινώδεις επιφάνειες βοηθώντας τις να επιβραδύνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα την ανάπτυξη των αλλεργιογόνων, παραμένοντας με μειωμένο αλλεργιογόνο φορτίο (ακάρεα και περιττώματα ακάρεων) που είναι η κύρια πηγή αλλεργιών προσφέροντας μία αποτελεσματική αντιαλλεργική προστασία.