Φωτογραφίες Καθαρισμού
25/08/2011
antialergiko_sprei
Αντιαλλεργικό Σπρέι
02/09/2011

Βραβεία και πιστοποιήσεις

Βραβεία και πιστοποιήσεις

Allerg- STOP (Αντιαλλεργικη Προστασια)

Βραβεία και πιστοποιήσεις . Ο πιστοποιημένος βιοκαθαρισμός Allerg-STOP (αντιαλλεργική προστασία) που σας προτείνουμε έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στο εσωτερικό του στρώματος, στα σαλόνια, στα χαλιά & μοκέτες και καμπίνες οχημάτων όπως ακάρεα, περιττώματα και απεκκρίματα ακάρεων, σκόνη, τρίχες, νεκρά κύτταρα, μύκητες, σπόρους μυκήτων, βακτήρια, ιούς, μικρόβια κ.α., καθώς και την προστασία με την πιο προηγμένη τεχνολογία Αντιαλλεργικής Προστασίας Allerg-STOP της SOLUTION Γερμανίας.

Το νέο προιόν Allerg-STOP Repellant είναι βραβευμένο με το πρώτο Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας, δερματολογικά ελεγμένο από την Dermatest με άριστα αποτελέσματα. Επιστημονικά τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα 100% εξολόθρευση και αναστολή ανάπτυξης ακάρεων σε εργαστηριακή δοκιμή ( 8) οκτώ εβδομάδων από το LHS Institute Γερμανίας και είναι σήμερα το μόνο Εγκεκριμένο βιοκτόνο απωθητικό προϊόν σύμφωνα με την οδηγία των Βιοκτόνων 98/8/ΕΚ. από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – Αρ. Έγκρισης Αδείας: ΤΠ19-0052/2011

Η εξουδετέρωση όλων των ακάρεων και των αλλεργιογόνων ουσιών σας διασφαλίζει την απόλυτη καθαριότητα στο στρώμα, στο μαξιλάρι, στο σαλόνι, στο χαλί και στην καμπίνα του αυτοκινήτου ή του σκάφους.

Παρέχουμε γραπτή πιστοποίηση εξουδετέρωσης αλλεργιογόνων ουσιών Αllerg – STOP (αντιαλλεργικης-προστασιας) σε δύο γλώσσες για 6 – 12 μήνες, σε κάθε στρώμα ή τον χώρο στον οποίο εφαρμόζεται η τεχνολογία Αllerg–STOP.

Είναι δεδομένο ότι εφαρμόζοντας την Νέα Παγκόσμια Προηγμένη Τεχνολογία Αllerg–STOP (αντιαλλεργική προστασία), διασφαλίζετε σε εσάς, στην οικογένεια σας ή στους πελάτες σας, την καλύτερη σήμερα στον κόσμο και πιο αποτελεσματική Τεχνολογία εξουδετέρωσης αλλεργιογόνων ουσιών για μια υγιεινή και πεντακάθαρη διαμονή.

Αναζητήστε την πιστοποίηση οικολογικού βιοκαθαρισμού στρωμάτων με αντιαλλεργική προστασία Allerg-Stop σε ξενοδοχεία, παιδικούς σταθμούς, κατασκηνώσεις, οίκους ευγηρίας, κλινικές, πλοία κοιτώνες, κ.α.

 iso_cert   Βραβεία και πιστοποιήσεις   iso_cert_2

certs