Airnote – (Cleanaer)
08/06/2016
Εξειδικευμένα καθαριστικά F-tenso
08/06/2016

Halo απορρυπαντικά πλυντηρίου

Halo απορρυπαντικά πλυντηρίου νέας γενιάς, προηγμένης σύνθεσης. Καθαρίζουν και απολυμαίνουν οικονομικά από τους 30°C. Παγκόσμια καινοτομία

 

Halo Fabric Refresher Αποσμητικό Υφασμάτων 500ml

Αδρανοποιεί τα Βακτήρια που Παράγουν Οσμές

15,90€

Αδρανοποιεί τα Βακτήρια που Παράγουν Οσμές

Με την επαναστατική τεχνολογία Hygienilac αντιμετωπίζει την αιτία της κακοσμίας.

 • στρωμάτων
 • μαξιλαριών
 • κλινοσκεπασμάτων
 • υφασμάτων
 • κουρτινών
 • ρούχων
 • παπουτσιών
 • χαλιών
 • σαλονιών
 • εσωτερικό αυτοκινήτων
 • χώρο κατοικίδιων.

Αποτελεσματική εξουδετέρωση οσμών από ιδρώτα, ούρα, εμετό, καπνό, τσίκνα, υπολοίματα τροφών, μυρωδιές κατοικίδιων ζώων

Χωρίς αλκοόλ, χλώριο, αμμωνία. Δεν περιέχει προωθητικά αέρια.

To halo Αποσμητικό Υφασμάτων είναι προϊόν νέας γενιάς πολύ αποτελεσματικό, μεγάλης διάρκειας και πολλαπλών χρήσεων. Η επαναστατική λειτουργία του δεν προσπαθεί να σκεπάσει τις υπάρχουσες οσμές, αλλά ενεργεί στην αιτία που τις προκαλεί. Αδρανοποιεί τα βακτήρια απ’ όπου παράγονται οι οσμές, χάρη στην καινοτόμο δραστική του ουσία Hygienilac .

To halo Αποσμητικό Υφασμάτων παραμένει αποτελεσματικό για καιρό στις ίνες και προλαμβάνει τις οσμές που πρόκειται να δημιουργηθούν, ιδιαίτερα σε ρούχα και παπούτσια.

To halo Αποσμητικό Υφασμάτων είναι ιδανικό για απόσμηση και φρεσκάρισμα ρούχων, παπουτσιών, στρωμάτων, μαξιλαριών, κλινοσκεπασμάτων, κουρτινών, σαλονιών, εσωτερικού αυτοκινήτων, χαλιών και γενικότερα όλων των υφασμάτινων ινών και δερμάτων. Εξουδετερώνει τις οσμές που προκαλούνται από ιδρώτα και γενικά σωματικές εκκρίσεις, εμετό, υπολείμματα τροφών, μυρωδιές κατοικίδιων, καπνό, οσμές από μαγείρεμα.

Η δραστική του ουσία Hygienilac έχει πιστοποίηση FDA και HSE για έμμεση και τυχαία επαφή με τα τρόφιμα ως μη καρκινογόνο, μη μεταλλαξιογόνο και δεν ερεθίζει το δέρμα.

Γενικές Συμβουλές

Το μαγείρεμα πολλές φορές αφήνει δυσάρεστες οσμές που όσο και να αερίσετε, παραμένουν στον χώρο. Αν παραμένει στον χώρο σας οσμή από τηγάνισμα, ψάρι, τσίκνα ή άλλη ενοχλητική μυρωδιά, ψεκάστε τις υφασμάτινες επιφάνειες με το halo, ενώ για τις λείες όπως ψυγείο, πάγκος ή τραπέζι, ψεκάστε το halo σε ένα πανί και περάστε την επιφάνεια. Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει έκπληκτους!

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το halo για να φρεσκάρετε το σαλόνι σας μετά από ένα δείπνο ψεκάζοντας τις κουρτίνες, τους καναπέδες και τα χαλιά. To halo εκτός των άλλων είναι ιδανικό και για το φρεσκάρισμα των ρούχων που έχετε φορέσει, αλλά θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε άμεσα, ιδιαίτερα το παλτό και τα κουστούμια σας. Με ένα ψέκασμα αποκτούν και πάλι την αίσθηση του φρεσκοπλυμένου ρούχου, καθώς οι οσμές από ιδρώτα, κάπνα και τσίκνα εξαφανίζονται. Η χρήση του σε υποδήματα είναι ασύγκριτη, διότι εξαφανίζει τις υπάρχουσες οσμές και εμποδίζει την εμφάνιση νέων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου

Halo απορρυπαντικά πλυντηρίου

Υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου

 €6.90

Η νέα γενιά απορρυπαντικών πλυντηρίου, λευκαίνει και αφαιρεί τέλεια τους λεκέδες στους 30 βαθμούς. Ευγενικό για τα ευαίσθητα δέρματα. Το πρώτο στον κόσμο υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου που έχει αποδειχθεί επιστημονικά, ότι σκοτώνει τους μύκητες, τους ιούς της γρίπης των χοίρων, των πτηνών, Norovirus και τα βακτήρια όπως MRSA & C-Difficile. Φιλικό προς το περιβάλλον. Εγκρίσεις EN13704, EN1276, EN1275 & EN14476.

 

 

 

 

 

 

Baby – Υγρό απορρυπαντικό για βρέφη

halo-baby

Baby – Υγρό απορρυπαντικό για βρέφη

€7.70

Ήπια σύνθεση. Ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα των νεογέννητων μωρών. Αφαιρεί λεκέδες και οσμές χωρίς να καταστρέφει τα υφάσματα. Σκοτώνει MRSA, C.diff, E.coli, Salmonella, Listeria στους 30 βαθμούς. Συμπυκνωμένο, κάθε μπουκάλι ενός λίτρου προσφέρει 25 πλύσεις.

 

 

 

 

 

 

 

Sports – Υγρό απορρυπαντικό για αθλητική ένδυση

halo-sport

Υγρό απορρυπαντικό για αθλητική ένδυση

€7.70

Σχεδιασμένο για αθλητικά ρούχα και παπούτσια. Καθαρίζει αποτελεσματικά και αφαιρεί ιδρώτα και οσμές ακόμα και στους 30 βαθμούς. Καταπολεμά τους μύκητες και είναι αντιβακτηριακό. Σκληρό με τη βρωμιά. Ασφαλές για όλα τα υφάσματα (βαμβάκι, πολυεστέρα, denim, Lycra, GoreTex, νάιλον, Elastane, Spandex, βισκόζη κa.).

 

 

 

 

 

 

 

Super Fabric Conditioner – Υγρό μαλακτικό

halo-super-fabric-conditioner

halo Super Fabric Conditioner – Υγρό μαλακτικό

 €4.40

Σούπερ συμπυκνωμένη σύνθεση για εύκολο σιδέρωμα και γρήγορο στέγνωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε απορρυπαντικό. Κατάλληλο για τα ευαίσθητα δέρματα. Με πολύ ευχάριστο άρωμα μεγάλης διάρκειας.

Οικολογικός  καθαρισμός στρωμάτων 

Αϋπνίες και αλλεργίες ΤΕΛΟΣ…

Οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων με απολύμανση και αντιαλλεργική προστασία. Εξειδικευμένος καθαρισμός στρώματος, απόλυτα ασφαλής χωρίς χημικά καθαριστικά και σε προσιτές τιμές.

Το στρώμα, καθαρό ή βρώμικο;

Το στρώμα πάνω στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας, είναι ίσως το πιο ακάθαρτο σημείο μέσα στο σπίτι μας. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τακτικά το σπίτι, πλένουμε τα ρούχα, αλλάζουμε συχνά σεντόνια, όμως κοιμόμαστε πάνω σε βρώμικα στρώματα. Ο οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων, είναι απαραίτητος ακόμα και σε ένα εντελώς καινούριο στρώμα που μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκητών, μικροβίων και βακτηριδίων.