Οικολογικός καθαρισμός στρώματος
31/05/2016
Halo απορρυπαντικά πλυντηρίου
08/06/2016

Επαναστατικό πιστοποιημένο σύστημα καθαρισμού, απόσμησης και εξουδετέρωσης ιών και αλλεργιογόνων του αέρα

 

Airnote – (Cleanaer)

Airnote τιμή αγοράς  90,00€ ανταλλακτικό 19,00€  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Επαναστατικό πιστοποιημένο σύστημα καθαρισμού, απόσμησης και εξουδετέρωσης ιών και αλλεργιογόνων του αέρα όπως: πανδημικός ιός Η1Ν1, ιός γρίπης, ακάρεα, βακτηρίδια, κασαυέριο, σκόνη κ.α.

Ιδανικό για σπίτια, παιδικούς σταθμούς, σχολεία, φροντιστήρια, ιατρεία, ξενοδοχεία, σινεμά, θέατρα, εστιατόρια, επαγγελματικοί χώροι και γενικά σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο που κυκλοφορεί κόσμος.

cleanaer_naplne

Πιστοποιημένο σύστημα καθαρισμού,απόσμησης

Η τεχνολογία του Airnote

To AirnoteTM είναι μία μοναδική εφεύρεση, που αναπτύχθηκε σε όλο τον κόσμο από την Atrium Innovation. Η τεχνολογία ανακαλύφθηκε και αναπτύχθηκε, μετά από έρευνες 15 ετών στο Oxford της Αγγλίας.
Εξαιτίας υπόκεινται σε συνεχούς ελέγχους τεχνολογίας στην οποία βασίζεται το Airnote, η Atrium έχει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο στην Αγγλία στο οποίο όλα τα προϊόντα 
Η Atrium συνεργάζεται με πλήθος κυβερνητικών οργανώσεων, πανεπιστήμια και εταιρείες blue chip στην ανάπτυξη και έλεγχο των προϊόντων της. Έχουμε πιστοποιημένα έγγραφα για οτιδήποτε σχετίζεται με το σύστημα του Airnote. To Airnote βραβεύθηκε από το British Allergy Foundation Seal of Approval, τον Οκτώβριο του 2006 μετά από μεγάλη επιτυχία στην εξουδετέρωση αλλεργιογόνων μορίων του αέρα.
Τον Οκτώβριο του 2009 η Atrium Innovation Ltd αποκτήθηκε από τη Sumitomo Chemical Company Ltd. (SCC). Η Sumitomo Chemical ξεκινάει από το “House of Sumitomo,” μία επιχείρηση με ιστορία πάνω από 300 χρόνια!.

Πώς λειτουργεί!

Ηλεκτροστατικά σταγονίδια (Υγρά-ιόντα) αφήνονται στον αέρα
Τα Υγροποιημένα Ιόντα περιέχουν ενεργά συστατικά
Μετά από 45-60 λεπτά, τα ιόντα αντικαθιστούν & «εξουδετερώνουν» τη δράση των επιβλαβών μορίων του αέρα
Δρα και στις επιφάνειες όπως χερούλια πορτών, λάμπες , διακόπτες, επιφάνειές επίπλων κ.α.
Το Airnote ανανεώνει τον περιβάλλοντα χώρο κάθε 2 λεπτά

Airnote

Ηλεκτροστατικά σταγονίδια (Υγρά-ιόντα) αφήνονται στον αέρα

Δρα ενάντια στα αερομεταφερόμενα μόρια:

Μυρωδιές
Βακτήρια
Ιός H1N1
Αλλεργιογόνα, σκόνη, ακάρεα και άλλα επιβλαβή

 Είναι ένα προϊόν «αιτίας & αποτελέσματος». Αυτό σημαίνει πως ελαχιστοποιεί τις αιτίες και δρα αποτελεσματικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτές.
 Πιστοποιημένα και αποδεδειγμένα καταστέλλει τη δράση των μικροβίων, των αλλεργιογόνων ουσιών και μάλιστα «σκοτώνει» το 99,9% του H1N1 ιού της γρίπης.
Η τεχνολογία του απελευθερώνει αρνητικά φορτισμένα ιόντα στον αέρα, τα οποία παραμένουν ενεργά και «επιτηρούν» και προστατεύουν τον αέρα για περισσότερη από 1 ώρα.
Το Airnote απελευθερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα υγρά ιόντα για να παρέχει μία 24 ωρη προστασία. ΔΕΝ ιονίζει τα συστατικά του αέρα.  ΔΕΝ δημιουργεί όζον. Έχει πιστοποιηθεί από τη British Allergy Foundation.
Το υγρό που χρησιμοποιεί  περιέχει μία φόρμουλα με φυσικά και συνθετικά συστατικά τα οποία βασίζονται σε συστατικά που χρησιμοποιούνται και για τη θεραπεία του άσθματος.
Τα συστατικά έχουν παραχθεί με τέτοιο τρόπο που να μη δημιουργούν αλλεργίες ή να ερεθίζουν τον οργανισμό.
Τα συστατικά του Airnote αναζωογονούν τον αέρα! Αφαιρεί τις μυρωδιές και τις αντικαθιστά μ’ ένα διακριτικό άρωμα!
Το αποτέλεσμαΑτμόσφαιρα καθαρή και γεμάτη φρεσκάδα.