Παιδικοί Σταθμοί
12/08/2011
Ξενοδοχεία
12/08/2011

Καθαρισμοί κατασκηνώσεων

Καθαρισμοί κατασκηνώσεων. Ασφαλής κατασκήνωση με ..

antialergiki-prostasia

camp-room-800x918

καθαρισμοί κατασκηνώσεων

Μέχρι σήμερα δαπανάτε πολλούς πόρους για την καθαριότητα, την υγιεινή και ασφάλεια των φιλοξενούμενων παιδιών στους χώρους της κατασκήνωσης σας.  Λίγους έως ελάχιστους για την υγιεινή των στρωμάτων, πάνω στα οποία θα τα φιλοξενήσετε.  Γιατί έως σήμερα δεν υπήρχε κάποια αξιόπιστη και ενδεδειγμένη λύση εκτός από ένα τίναγμα. Σήμερα έχετε την πλέον αξιόπιστη και ιδανική λύση απολύμανσης και αντιαλλεργικής προστασίας των στρωμάτων της κατασκήνωσης σας. Το μοναδικό εγκεκριμένο βιοκτόνο απωθητικό ακάρεων, κοριών και ψύλλων Allerg-STOP Repellent με φυσική δραστική Γερανιόλη.

Η λύση για την αποφυγή της εμφάνισης και ανάπτυξης ακάρεων, κοριών και ψύλλων στις κατασκηνώσεις σας, είναι η εφαρμογή του Allerg-STOP Repellent με φυσική δραστική Γερανιόλη.

Καθαρισμοί κατασκηνώσεων. Αναλάβουμε τον βιοκαθαρισμό, ξελέκιασμα και απολύμανση των στρωμάτων σας, εκδίδοντας και την ανάλογη πιστοποίηση για κάθε δωμάτιο ακόμα και σε ψηφιακή μορφή για το site σας.

1

πιστοποίηση

Για πρώτη φορά, έχετε την δυνατότητα, να προμηθευτείτε ένα εγκεκριμένο απολυμαντικό στρωμάτων. Να το εφαρμόσετε μόνοι σας με το προσωπικό σας, στα στρώματα της κατασκήνωσης. Δημιουργήστε ένα υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον φιλοξενίας των παιδιών. Εάν διαθέτεται στρώματα παλιά ή με ρύπους, από ούρα, εμετό, ιδρώτα, αίμα, αντηλιακά λάδια κτλ.

Η πιστοποίηση απολύμανσης και αντιαλλεργικής προστασίας στρωμάτων Allerg-STOP Repellent, θα σας παρέχει ένα ισχυρό αναγνωριστικό πλεονέκτημα και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τις άλλες κατασκηνώσεις.

Για επιβαρυμένα στρώματα συνιστούμε Βαθύ καθαρισμό – πλύσιμο στρώματος.

menedaki-makri-1

Σχετικά προϊόντα καθαρισμού προς πώληση:

ALLERG-STOP

Allerg-STOP Repellant