Η εταιρία μας
30/06/2011
Κατασκηνώσεις
12/08/2011

Καθαρισμοί παιδικών σταθμών

Καθαρισμοί παιδικών σταθμών

Γιατί πρέπει να γίνονται οι καθαρισμοί παιδικών σταθμών !

Όλοι οι γονείς θέλουν να εμπιστευτούν τα παιδιά τους, σε ένα ασφαλές υγιεινό περιβάλλον.  Αυτός είναι και ο λόγος που είναι πολύ προσεχτικοί. Ειδικά για τα φιλοξενούμενα παιδιά που έχουν ευαίσθητη υγεία, αλλεργίες, αναπνευστικά ή δερματολογικά προβλήματα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί ώστε το νέο τους περιβάλλον να είναι καθαρό, προστατευμένο και απαλλαγμένο από ακάρεα και άλλους αλλεργιογόνους παράγοντες.

paidikos-stathmos-800x918

καθαρισμοί παιδικών σταθμών

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που εντοπίζεται στους παιδικούς σταθμούς είναι κυρίως στους χώρους που διαθέτουν στρώματα, μοκέτες, λούτρινα παιχνίδια, καναπέδες και γενικότερα όπου υπάρχουν υφασμάτινες και ινώδεις επιφάνειες οι οποίες αποτελούν κύρια πηγή ανάπτυξης αλλεργιογόνων. Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης, τους κοριούς και τους ψύλλους από φιλοξενούμενα ή οικόσιτα ζώα, μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά με την εφαρμογή του μοναδικού εγκεκριμένου φυσικού απολυμαντικού αντιαλλεργικού spray Allerg-STOP Repellent με φυσική, δραστική Γερανιόλη. Είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψιν σας ότι τα παιδιά έως 6 ετών δεν έχουν ανεπτυγμένο πλήρως το ανοσοποιητικό τους σύστημα και αν εκτεθούν σε αλλεργιογόνα θα υποφέρουν με αλλεργίες σε όλη τους τη ζωή.

Για αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να απαλείψετε τις εστίες μόλυνσης από τους χώρους του παιδικού σταθμού σας, που είναι κυρίως τα ακάρεα της οικιακής σκόνης και βρίσκονται πρωτίστως στα στρώματα, μαξιλάρια και σε όλες τις ινώδεις επιφάνειες. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόζετε το Allerg-STOP Repellent με φυσική, δραστική Γερανιόλη στα κλιματιστικά σας μετά τον καθαρισμό των φίλτρων έτσι ώστε να πετύχετε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ακάρεα στο στρώμα Νο1 αιτία αλλεργιών

paidikos-stathmos-2-800x918

καθαρισμοί παιδικών σταθμών

Για τους παραπάνω λόγους είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχει φροντίδα εξάλειψης των εστιών μόλυνσης από τους χώρους του παιδικού σταθμού, που είναι κυρίως τα ακάρεα της οικιακής σκόνης και βρίσκονται πρωτίστως σε στρώματα, μαξιλάρια και όλες τις ινώδεις επιφάνειες. Αναζητήστε τους παιδικούς σταθμούς που διαθέτουν πιστοποίηση αντιαλλεργικής προστασίας και απολύμανσης Allerg-STOP Repellent. Για πρώτη φορά έχετε την δυνατότητα πέρα από την καθαριότητα και υγιεινή που ήδη προσφέρετε στους χώρους σας, να διασφαλίσετε και την αντιαλλεργική τους προστασία και απολύμανση. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα επιτύχετε και μόνοι σας εφαρμόζοντας σε όλες τις ινώδεις επιφάνειες του σταθμού σας το Allerg-STOP Repellent, το μόνο με φυσική, δραστική Γερανιόλη.

1

πιστοποίηση καθαρισμού

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Αναλαμβάνουμε βαθύ βιοκαθαρισμό απολύμανση και αντιαλλεργική προστασία σε στρώματα, μοκέτες, σαλόνια και ταπετσαρίες. 

Επίσης είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόζετε το Allerg-STOP Repellent με φυσική, δραστική Γερανιόλη στα κλιματιστικά σας. Μετά τον καθαρισμό των φίλτρων ψεκάστε αντιαλλεργικό σπρέι. Αναβαθμίστε την καθαριότητά, ασφάλεια και υγιεινή του σταθμού σας. 

Έχετε βρεφονηπιακό ή παιδικό σταθμό? Ξεχωρίστε έναντι των ανταγωνιστών σας, παρέχοντας στους χώρους σας πιστοποιημένες και εγκεκριμένες λύσεις για τις αλλεργίες και τα συμπτώματα τους.

Παρέχουμε  οικολογικό καθαρισμό σε Στρώματα, Σαλόνια, Μοκέτες, Χαλιά

Όλα τα προϊόντα καθαρισμού και προστασίας είναι πιστοποιημένα και δερματολογικά ελεγμένα στην άμεση επαφή νηπίων και βρεφών.

 

Για επιβαρυμένα στρώματα συνιστούμε Βαθύ καθαρισμό – πλύσιμο στρώματος.

menedaki-makri-1

 

Σχετικά προϊόντα καθαρισμού προς πώληση:

alerg-stop-repell.

Allerg-STOP Repellent

airnote-proion

Σύστημα καθαρισμού χώρου

3M-Safety-Walk

Αντιολισθητικές ταινίες

3M-NOMAD-TERRA

Εξωτερικά ταπέτα Nomad

3M-NOMAD-AQUA-MATTING

Εσωτερικά ταπέτα Nomad

active-oxygen

Υγρό καθαρισμού & απολύμανσης παντός τύπου δαπέδου