Κατασκηνώσεις
12/08/2011
Γραφεία
12/08/2011

Καθαρισμοί ξενοδοχείων

 Καθαρισμοί ξενοδοχείων

Βιοκαθαρισμοί ξενοδοχείων σε στρώματα, σαλόνια, μοκέτες και ταπετσαρίες.

Αγαπητέ Ξενοδόχε, η βασική υπηρεσία ενός ξενοδοχείου είναι η φιλοξενία ύπνου. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο ένας πελάτης επιρρεπής σε αλλεργίες, να παρουσιάσει αλλεργικά συμπτώματα. Άμεσα εξαφανίζονται όλες σας οι προσπάθειες παροχής υπηρεσιών και σωστής εξυπηρέτησης στον πελάτη σας, και παράλληλα δημιουργούνται αρνητικά σχόλια στο trip advisor, κλπ…

Η λύση είναι η συστηματική φροντίδα με το μόνο εγκεκριμένο, αντιαλλεργικό σπρέι απολύμανσης στρωμάτων Allerg-Stop Repellent με φυσική δραστική Γερανιόλη, το προϊόν που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλέον 100 μόρια στην άδειας σας βάση του 2 τεύχους της εφημερίδας της κυβερνήσεως όπως και υψηλά standards υγιεινής και αντιαλλεργικής προστασίας. Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει από το προσωπικό σας και να σας παρέχουμε την βεβαίωση εφαρμογής της Απολύμανσης Στρωμάτων Allerg-STOP σε κάθε δωμάτιο και σε 7 γλώσσες. Εάν διαθέτεται στρώματα παλιά ή με ρύπους, από ούρα, εμετό, ιδρώτα, αίμα, αντηλιακά λάδια κτλ., καλέστε μας, να αναλάβουμε τον καθαρισμό, ξελέκιασμα και απολύμανση των στρωμάτων σας, εκδίδοντας την ανάλογη πιστοποίηση για κάθε δωμάτιο και σε ψηφιακή μορφή για το site σας.

1    microsplitting_cert    cert_7_lang._2    100_moria

Αναβαθμίστε την ποιότητα διαμονής και φιλοξενίας των πελατών σας , διατηρώντας τα στρώματα σας πεντακάθαρα και υγιεινά, αποφύγετε το κόστος αντικατάστασης με τις βραβευμένες και πιστοποιημένες μεθόδους Allerg-STOP & Microsplitting

microspiting1

Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές και είναι φιλική προς τον άνθρωπο και τον περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, ενεργούς αφρούς, ατμούς, ένζυμα, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες παρά μόνο οικολογικά προϊόντα καθαρισμού.

  Καθαρισμοί ξενοδοχείων. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν οικολογικό βιοκαθαρισμό σε:

Στρώματα, Σαλόνια, Μοκέτες, Χαλιά, Συνεδριακούς Χώρους, Καθίσματα.

 

                 

Extra Υπηρεσίες

Αδιαβροχοποίηση

adiavtoxopoisi-ifasmaton

Αδιαβροχοποίηση

Εφαρμόζουμε αμέσως μετά τον καθαρισμό, την νέα προηγμένη αδιαβροχοποίηση Νanotechnology Solugard, Είναι ένα προϊόν νανοτεχνολογίας και εξαιρετικά αντικολλητικό για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Επικαλύπτει κάθε ίνα με ένα προστατευτικό στρώμα με σταθερό UV. Δεν επηρεάζει την εμφάνιση, την αφή και το χρώμα. Οι ίνες θα προστατεύονται από το νερό, τις ακαθαρσίες και τους λεκέδες με την ευρύτερη δυνατή έννοια. Το αποτέλεσμα αυτής της προστασίας είναι ότι η στεγνή βρωμιά δε θα κολλάει πια πάνω στην ίνα. Οι υγροί λεκέδες δεν θα εισχωρούν στην ίνα. Νερό, καφές, κόκκινο κρασί, σάλτσα κλπ θα αφαιρούνται εύκολα από τις ίνες.

Βραδυφλεγία

Outlast-Photo2_Protex

Βραδυφλεγία

Υλικά όπως τα υφάσματα και τα συνθετικά κατά κύριο λόγο, που χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο από τις βιομηχανίες θεωρούνται αρκετά επικίνδυνα στην περίπτωση ξεσπάσματος φωτιάς, καθώς τη μεταδίδουν εύκολα. Παράλληλα ένας όχι ασήμαντος κίνδυνος είναι και η έκκληση τοξικών αερίων από την καύση. Aναλαμβάνουμε την εφαρμογή υλικών βραδυφλεγίας μετά τον καθαρισμό των ινωδών επιφανειών του χώρου σας. Έτσι καθιστούμε μοκέτες, κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων βραδύκαυστα. Όταν οι ινώδεις επιφάνειες έρθουν σε επαφή με την φωτιά, το υλικό βραδυφλεγίας που έχουμε εφαρμόσει μειώνει την παροχή οξυγόνου και δυσχεραίνει την εκδήλωση η την εξάπλωση της φωτιάς.

Σχετικά προϊόντα καθαρισμού πρός πώληση:

airnote-proion

Airnote – Cleanaer

dp-200

Απολυμαντής- Αποσμητής dp-200

petseta-gialismatos

Πετσέτα γυαλίσματος

Enpur-ganti-micro.@

Ειδικό γάντι για ξελέκιασμα

terra-mat

Ειδική πετσέτα μικροϊνών

reflex

Σύστημα καθαρισμού πατώματος

3M-NOMAD-AQUA-MATTING

Εσωτερικά ταπέτα Nomad

3M-NOMAD-TERRA

Εξωτερικά ταπέτα Nomad

3M-Safety-Walk

Αντιολισθητικές ταινίες 3Μ

luminia-glass-cleaner

Υγρό καθαρισμού και προστασίας γυάλινων επιφανειών

wood-polish-floor-wax

Υγρό καθαρισμού για παρκέ

active-oxygen

Υγρό καθαρισμού & απολύμανσης παντός τύπου δαπέδου