Οικολογικός καθαρισμός μοκετών και χαλιών
29/05/2016
Οικολογικό πλύσιμο στρωμάτων
31/05/2016

Οικολογικός καθαρισμός σαλονιού.

 

Οικολογικός καθαρισμός σαλονιού και καθισμάτων

Χωρίς σαπούνια και χημικά…

Καθαρισμός σαλονιού και καθισμάτων. Άριστα αποτελέσματα καθαρισμού, χωρίς χημικά με χαμηλό κόστος. Εξειδικευμένος καθαρισμός, με βραβευμένα προϊόντα βιοκαθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας.  Καθαρισμός καναπέ στον χώρο σας.

Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού. Η νέα τεχνολογία της Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) εξουδετερώνει τους λεκέδες από το βάθος της ίνας, καθώς διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές με αποτέλεσμα, να δίνει λάμψει και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα στα υφάσματα & δέρματα. Δεν περιέχουν χημικά, ενεργούς αφρούς, ατμούς, βιοδιασπώμενα σαπούνια, χλώριο, διαλύτες και αλλά καυστικά καθαριστικά.  Αυτό που μένει είναι απολυτή καθαριότητα. καθαρισμοσ σαλονιου κατ οικον

Καθαρισμός σαλονιού και καθισμάτων

Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού.

microspiting1 images_certs_logo_vraveio_kainotomias_fix

Πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης, απόλυτα ασφαλής, στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες (τάπητες, ταπετσαρίες επίπλων, σαλόνια αυτοκίνητου κ.λπ.) λόγο πλήρους έλλειψης καταλοίπων από απορρυπαντικά, σαπούνια, χημικά κ.α. καθαρισμοσ καναπε, τιμεσ χαμηλεσ, βιολογικοσ καθαρισμοσ σαλονιου

Άριστα αποτελέσματα καθαριότητας, με την μεγίστη διάρκεια στο χρόνο, καθώς η σκόνη και οι ρύποι από την χρήση, δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες, λόγο της πλήρους απομάκρυνσης όλων των κατάλοιπων σαπουνιών, απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς.  πλυσιμο καναπε, καθαρισμοσ δερματινων σαλονιων

Φιλική προς το περιβάλλον εξασφαλίζοντας, έως και 90% μείωση στην σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων.

Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόζουμε σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα σαλόνια σας.

Δείγμα καθαρισμού καθίσματος καναπέ by  Cleanaction

Κάθισμα από καναπέ πριν

Κάθισμα από καναπέ μετά

Extra Υπηρεσίες

Αδιαβροχοποίηση

αδιαβροχοποίηση

αδιαβροχοποίηση υφασμάτων

Εφαρμόζουμε αμέσως μετά τον βιοκαθαρισμό, την νέα προηγμένη αδιαβροχοποίηση Νanotechnology Solugard, Είναι ένα προϊόν νανοτεχνολογίας και εξαιρετικά αντικολλητικό για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Επικαλύπτει κάθε ίνα με ένα προστατευτικό στρώμα με σταθερό UV. Δεν επηρεάζει την εμφάνιση, την αφή και το χρώμα. Οι ίνες θα προστατεύονται από το νερό, τις ακαθαρσίες και τους λεκέδες με την ευρύτερη δυνατή έννοια. Το αποτέλεσμα αυτής της προστασίας είναι ότι η στεγνή βρωμιά δε θα κολλάει πια πάνω στην ίνα. Οι υγροί λεκέδες δεν θα εισχωρούν στην ίνα. Νερό, καφές, κόκκινο κρασί, σάλτσα κλπ θα αφαιρούνται εύκολα από τις ίνες.

 

 

Απολύμανση με Όζον

Απολύμανση με Όζον

Συσκευή οζονισμού

Απολύμανση και αποστείρωση χώρου, με επαγγελματική συσκευή οζονισμού. Εξολοθρεύει βακτήρια, ιούς, οσμές από τσιγάρα, λεκέδες, κατοικίδια κ.λπ με απόλυτα φυσικό τρόπο δημιουργώντας όζον χωρίς τη χρήση χημικών.

 

Σχετικά προϊόντα καθαρισμού προς πώληση:

alerg-stop-repell.

Allerg-Stop Repellent, Αντιαλλεργικό σπρέι

cleanaer_size

AirnoteTM, Σύστημα καθαρισμού χώρου

Enpur-ganti-micro.@

Ειδικό γάντι μικροϊνών για ξελέκιασμα