Οικολογικός καθαρισμός σαλονιών
24/04/2016
Γυάλισμα Δαπέδων με 3M™ Scotchgard™ Floor Protector
11/05/2016

Εξειδικευμένος καθαρισμός δαπέδων παντός τύπου δαπέδων. Αναλαμβάνουμε εξωτερικούς και εσωτερικούς καθαρισμούς παντός τύπου δαπέδων.

Εξειδικευμένος καθαρισμός δαπέδων

Αναλαμβάνουμε εξωτερικούς και εσωτερικούς καθαρισμούς, παντός τύπου δαπέδων. Επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, καταστήματα, ξενοδοχεία, γραφεία, εργαστήρια, κατοικίες κ.λ.π.  με οικολογικά καθαριστικά και τελευταίας γενιάς σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού. Καθαρισμός δαπέδων σε μάρμαρα, πλάκες πεζοδρομίου, πατώματα βινυλίου , βιομηχανικά δάπεδα και μωσαϊκά.

Καθαρισμός βιομηχανικού δαπέδου, γυάλισμα και προστασία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καθαρισμός γυάλισμα μαρμάρων, και μωσαϊκών, γίνεται με διαδικασία υγρών δίσκων διαμαντιών χωρίς σκόνη. Επαναφέρουμε το δάπεδο στην αρχική του μορφή, και με το φινίρισμα τις κρυσταλλοποίησης, μας δίνει ένα τέλειο αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο.

Περισσότερα για κρυσταλλοποίηση

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια επιφανειακή κατεργασία για μάρμαρα και μωσαϊκά που αναδεικνύεται το τελικό στάδιο του γυαλίσματος ενός δαπέδου.

Με αυτόν τον τρόπο η επιφάνεια του δαπέδου αποκτά το ανώτατο γυάλισμα διάρκειας πολλών ετών. Γίνετε ανθεκτικότερη στην καθημερινή φθορά δεν επηρεάζεται τόσο γρήγορα και εύκολα καθαρίζετε. Tο γυάλισμα παραμένει άθικτο μετά το πλύσιμο, σφουγγάρισμα. Επιπλέον με την κρυσταλλοποίηση δημιουργείται το φαινόμενο του ‘‘καθρεπτισμού’’. Η επιφάνεια γυαλίζει τόσο πολύ που είναι πλέον σαν καθρέφτης.

Η κρυσταλλοποίηση που εφαρμόζουμε γίνετε με δίσκους συνθετικών διαμαντιών υψηλής αντοχής . Η διεργασία με τους δίσκους αυτούς έχει σαν αποτέλεσμα να επαναφέρουμε με οικολογικό τρόπο την χαμένη γυαλάδα των επιφανειών χωρίς σκόνη αλλά μόνο με λίγο νερό. Για extra γυαλάδα εφαρμόζουμε με τσόχα, ειδική πάστα γυαλίσματος φιλική προς τον άνθρωπο. Η διάρκεια της κρυσταλλοποίησης εξαρτάται τόσο από τη προσοχή που δίνεται στο δάπεδο όσο και το βαθμό κυκλοφορίας του. Έτσι στις επιφάνειες χαμηλής, μέσης, η υψηλής κυκλοφορίας ποικίλει ανάλογα. Για να βγάλετε το μεγαλύτερο όφελος στο αποτέλεσμα πρέπει κανείς να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει καθημερινά την επιφάνεια μόνο με νερό και σαπούνι ουδέτερο (χωρίς κερί), το οποίο επίσης θα απομακρύνει τη συγκέντρωση σκόνης και βρωμιάς . Με αυτό το τρόπο το μαρμάρινο δάπεδο και το σπίτι σας θα λαμποκοπάει.