Γραφεία
12/08/2011
Πετσέτα Μικροϊνών γενικού καθαρισμού.
20/08/2011

Καθαρισμοί χώρων εστίασης

Καθαρισμοί χώρων εστίασης

Καθαρισμοί χώρων εστίασης, σε υφάσματα και δέρματα. Παρέχουμε οικολογικό βιοκαθαρισμό σε μοκέτες, καναπέδες και καθίσματα με την καλύτερη μέθοδο οικολογικού καθαρισμού και περιποίησης Microsplitting

Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές και είναι φιλική προς τον άνθρωπο και τον περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, ενεργούς αφρούς, ατμούς, ένζυμα, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες παρά μόνο οικολογικά προϊόντα καθαρισμού.

microspiting1

Καθαρισττικό υγρό

  images_certs_logo_vraveio_kainotomias_fix

Οι ίνες και οι ραφές των καθαρισμένων επιφανειών. Διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς δεν αλλοιώνονται από την θερμοκρασία και τα καυστικά κατάλοιπα των απορρυπαντικών που αφήνουν οι υπόλοιποι καθαρισμοί.

Μετά τον καθαρισμό εφαρμόζουμε σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Πιστοποιημένοι οικολογικοί καθαρισμοί σε καταστήματα συνεργατών μας:

akanthus-1   nalu-1   opus-1

bolivar   en-plo-1   akti-tou-iliou-1

Extra Υπηρεσίες

Αδιαβροχοποίηση

adiavtoxopoisi-ifasmaton

αδιαβροχοποίηση

Εφαρμόζουμε αμέσως μετά τον καθαρισμό, την νέα προηγμένη αδιαβροχοποίηση Νanotechnology Solugard, Είναι ένα προϊόν νανοτεχνολογίας και εξαιρετικά αντικολλητικό για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Επικαλύπτει κάθε ίνα με ένα προστατευτικό στρώμα με σταθερό UV. Δεν επηρεάζει την εμφάνιση, την αφή και το χρώμα. Οι ίνες θα προστατεύονται από το νερό, τις ακαθαρσίες και τους λεκέδες με την ευρύτερη δυνατή έννοια. Το αποτέλεσμα αυτής της προστασίας είναι ότι η στεγνή βρωμιά δε θα κολλάει πια πάνω στην ίνα. Οι υγροί λεκέδες δεν θα εισχωρούν στην ίνα. Νερό, καφές, κόκκινο κρασί, σάλτσα κλπ θα αφαιρούνται εύκολα από τις ίνες.

Βραδυφλεγία

Outlast-Photo2_Protex

Βραδυφλεγία

Υλικά όπως τα υφάσματα και τα συνθετικά κατά κύριο λόγο, που χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο από τις βιομηχανίες θεωρούνται αρκετά επικίνδυνα στην περίπτωση ξεσπάσματος φωτιάς, καθώς τη μεταδίδουν εύκολα. Παράλληλα ένας όχι ασήμαντος κίνδυνος είναι και η έκκληση τοξικών αερίων από την καύση. Aναλαμβάνουμε την εφαρμογή υλικών βραδυφλεγίας μετά τον καθαρισμό των ινωδών επιφανειών του χώρου σας. Έτσι καθιστούμε μοκέτες, κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων βραδύκαυστα. Όταν οι ινώδεις επιφάνειες έρθουν σε επαφή με την φωτιά, το υλικό βραδυφλεγίας που έχουμε εφαρμόσει μειώνει την παροχή οξυγόνου και δυσχεραίνει την εκδήλωση η την εξάπλωση της φωτιάς.

Σχετικά προϊόντα καθαρισμού προς πώληση:

airnote-proion

Airnote – Cleanaer

dp-200

Απολυμαντής- Αποσμητής dp-200

petseta-gialismatos

Πετσέτα γυαλίσματος

Enpur-ganti-micro.@

Ειδικό γάντι για ξελέκιασμα

terra-mat

Ειδική πετσέτα μικροϊνών

reflex

Σύστημα καθαρισμού πατώματος

3M-NOMAD-AQUA-MATTING

Εσωτερικά ταπέτα Nomad

3M-NOMAD-TERRA

Εξωτερικά ταπέτα Nomad

3M-Safety-Walk

Αντιολισθητικές ταινίες 3Μ

luminia-glass-cleaner

Υγρό καθαρισμού και προστασίας γυάλινων επιφανειών

wood-polish-floor-wax

Υγρό καθαρισμού για παρκέ

active-oxygen

Υγρό καθαρισμού & απολύμανσης παντός τύπου δαπέδου