Εσωτερικά Ταπέτα Nomad 3M™
16/01/2012
Οικολογικός βιοκαθαρισμός σκαφών – σαλόνια
19/01/2012

Οικολογικός καθαρισμός σκαφών σε μοκέτες

 Βιοκαθαρισμός σκαφών σε μοκέτες

βιοκαθαρισμός σκαφών σε μοκέτες, καθαρισμοσ σκαφων μοκετα, βιολογικος καθαρισμος σκαφων σε μοκετα, βιολογικοσ καθαρισμοσ μοκετασ

Οικολογικός καθαρισμός σκαφών σε μοκέτες. Με την μέθοδο βιοκαθαρισμού Microsplitting (μικροδίασπαση) πετυχαίνουμε τελεία αποτελέσματα καθαρισμού, και απολύμανσης μέσα σε λίγο χρόνο. Αυτό γίνεται γιατί ΔΕΝ χρησιμοποιούμε χημικά καθαριστικά. Η δύναμη του καθαριστικού μας δίνει την δυνατότητα να πλυθεί, και να στεγνώσει η μοκέτα πιο γρήγορα από ότι χρειαζόντουσαν τα παλιάς τεχνολογίας καθαριστικά. Ο κάλος καθαρισμός και ο χρόνος είναι πολύτιμος για ένα σκάφος, και αυτό είναι εφικτό να το πετύχουμε μαζί σας.

Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές και είναι φιλική προς τον άνθρωπο και τον περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, ενεργούς αφρούς, ατμούς, ένζυμα, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες παρά μόνο οικολογικά προϊόντα καθαρισμού.

microspiting1 images_certs_logo_vraveio_kainotomias_fix

Καθαρές μοκέτες χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών.

  • Τέλεια αποτελέσματα, µε απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων µε τις καθαρισμένες επιφάνειες.
  • Φιλική τεχνολογία προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, λόγω πλήρους έλλειψης χημικών και σαπουνιών.
  • Άριστα αποτελέσματα καθαριότητας, µε τη μέγιστη διάρκεια στο χρόνο, καθώς η σκόνη και οι ρύποι από την χρήση, δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες, λόγω της πλήρους απομάκρυνσης όλων των κατάλοιπων σαπουνιών και απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς.
  • Οι ίνες και οι ραφές των καθαρισμένων επιφανειών, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς δεν αλλοιώνονται από την θερμοκρασία, και τα καυστικά κατάλοιπα των καθαριστικών που αφήνουν οι υπόλοιποι καθαρισμοί.

Απόλυτα ασφαλείς και εξειδικευμένοι μέθοδοι καθαρισµού για όλες τις ποιότητες και τύπους ταπήτων

 

Extra Υπηρεσίες

Αδιαβροχοποίηση

adiavroxopoiisi-yfasmaton

αδιαβροχοποίηση

Εφαρμόζουμε αμέσως μετά τον καθαρισμό, την νέα προηγμένη αδιαβροχοποίηση Νanotechnology Solugard, Είναι ένα προϊόν νανοτεχνολογίας και εξαιρετικά αντικολλητικό για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Επικαλύπτει κάθε ίνα με ένα προστατευτικό στρώμα με σταθερό UV. Δεν επηρεάζει την εμφάνιση, την αφή και το χρώμα. Οι ίνες θα προστατεύονται από το νερό, τις ακαθαρσίες και τους λεκέδες με την ευρύτερη δυνατή έννοια. Το αποτέλεσμα αυτής της προστασίας είναι ότι η στεγνή βρωμιά δε θα κολλάει πια πάνω στην ίνα. Οι υγροί λεκέδες δεν θα εισχωρούν στην ίνα. Νερό, καφές, κόκκινο κρασί, σάλτσα κλπ θα αφαιρούνται εύκολα από τις ίνες.

 

 

Απολύμανση με Οζον

IASIS-PS-ST7000

συσκευή οζονισμού

 

Απολύμανση και αποστείρωση χώρου με επαγγελματική συσκευή οζονισμού. Εξολοθρεύει βακτήρια, ιούς, οσμές από τσιγάρα, λεκέδες, κατοικίδια κ.λπ με απόλυτα φυσικό τρόπο δημιουργώντας όζον χωρίς τη χρήση χημικών.

 

Σχετικά προϊόντα καθαρισμού πρός πώληση:

alerg-stop-repell.

Allerg-Stop Repellent, Αντιαλλεργικό σπρέι

cleanaer_size

AirnoteTM, Σύστημα καθαρισμού χώρου

Enpur-ganti-micro.@

Ειδικό γάντι μικροϊνών για ξελέκιασμα