Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών
12/05/2016
Υπηρεσίες καθαρισμού Airbnb by cleanaction
20/05/2016

Οικολογικός καθαρισμός στρώματος με απολύμανση και αντιαλλεργική προστασία.

Οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων

Αϋπνίες και αλλεργίες ΤΕΛΟΣ…

Οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων, με απολύμανση και αντιαλλεργική προστασία. Ο καθαρισμός στρωμάτων, είναι απολύτως ασφαλής χωρίς χημικά.

Το στρώμα μας είναι καθαρό ή βρώμικο;

Το στρώμα, πάνω στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας, είναι ίσως το πιο ακάθαρτο σημείο μέσα στο σπίτι μας. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τακτικά το σπίτι, πλένουμε τα ρούχα, αλλάζουμε συχνά σεντόνια, όμως κοιμόμαστε πάνω σε βρώμικα στρώματα. Ο οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων, είναι απαραίτητος ακόμα και σε ένα εντελώς καινούριο στρώμα που μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκητών, μικροβίων και βακτηριδίων.

Η καθημερινή χρήση επιβαρύνει το στρώμα, με διάφορα υγρά του σώματός μας. Επίσης, η σκόνη, οι τρίχες, αλλά και νεκρά κύτταρα του σώματος σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υγρασία είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, κ.ά.

οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων

Επιπλέον, τα άκαρεα είναι δύσκολο να βγουν έξω από ένα στρώμα, με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Αντίθετα, μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο στρώμα. Με κάθε κίνησή μας πάνω στο στρώμα αναταράσσεται η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη, αλλά και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες. Αυτές είναι ελαφρύτερες από τον αέρα, με αποτέλεσμα να έρχονται σε άμεση επαφή με τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και το δέρμα μας. Επιβαρύνουν την υγεία μας με συμπτώματα, όπως: νυχτερινός και πρωινός βήχας, βουλωμένη μύτη, συνάχι, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, χρόνια βρογχίτιδα, άσθμα, αλλά και δύσπνοια.

Ο σωστός καθαρισμός για το στρώμα σας είναι η μέθοδος μας, με τα βραβευμένα και πιστοποιημένα υλικά μας.Ετσι σας εξασφαλίζουμε τον καλύτερο βιοκαθαρισμό, περιποίηση και προστασία των στρωμάτων σας….γιατί σας αξίζει.

Τα 4 βήματα βιοκαθαρισμού

Akari-test :

καθαρισμός στρώματος

Akari-test

 

 

Λαμβάνεται δείγμα αλλεργιογόνου σκόνης μέσα από το στρώμα σας, και εξακριβώνεται ο βαθμός μόλυνσης που έχει υποστεί το στρώμα.

 

 

 

Εσωτερικός Καθαρισμός :

καθαρισμός στρώματος

Εσωτερικός καθαρισμός στρώματος

 

 

Εσωτερικός οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων, χωρίς νερό, χημικά , ακτινοβολίες ή ατμούς , με το ειδικό μηχάνημα της ROYAL, το οποίο με την παλμική δόνηση (τίναγμα) και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα από το στρώμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα ΗΕΡΑ, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99.99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στο εσωτερικό του στρώματος, όπως ακάρεα, σπόρους μούχλας, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα κ.ά.

 

Εξωτερικός Καθαρισμός :

καθαρισμός στρώματος

εξωτερικός καθαρισμός στρώματος

 

 

Ο εξωτερικός καθαρισμός εξουδετερώνει μικροοργανισμούς και μικρόβια που έχουν δημιουργηθεί από τους λεκέδες όπως ιδρώτας, ούρα, αίμα, λιπαρότητα, εμετό κ.α. πάνω στην επιφάνεια του στρωματόπανου. Εφαρμόζεται ενεργό οξυγόνο (απολυμαντικό) και οικολογικό καθαριστικό προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) της Solution, χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, χλώριο και διαλύτες.

 

Aντιαλλεργική προστασία Allerg – Stop Repellant:

alerg-stop-repell.

Αντιαλλεργικό σπρέι

 

 

Οικολογική εξουδετέρωση όλων των ακάρεων, μικροβίων και των αλλεργιογόνων ουσιών με αντιαλλεργικό σπρέι. Το νέο αντιαλλεργικό προϊόν Allerg – Stop Repellant κατέχει το πρώτο Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας. Είναι δερματολογικά ελεγμένο από την Dermatest και από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αρ. Εγκρισεις Αδείας: ΤΠ19-0052/2011. Αποτελεσματικό 100% στην εξολόθρευση και αναστολή ανάπτυξης ακάρεων, ψύλλων & κοριών .Το μόνο εγκεκριμένο βιοκτόνο με με φυσική δραστική γερανιόλη που εγγυάται ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον.

Για να απολαύστε τον ύπνο σας σε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό στρώμα χωρίς αλλεργίες και μικρόβια χρειάζεστε τουλάχιστον μια με δυο φόρες το χρόνο έναν οικολογικό βιοκαθαρισμό.

καθαρισμοσ στρωματων στον χωρο σας, καθαρισμος στρωματων με χαμηλες τιμεσ, καθαρισμοσ στρωματοσ απο ακαρεα, βιολογικοσ καθαρισμοσ στρωματων, επιτοπιοσ καθαρισμοσ στρωματοσ, οικολογικοσ καθαρισμοσ στρωματων, βιολογικος στρωματων.

Για επιβαρυμένα στρώματα συνιστούμε Βαθύ καθαρισμό – πλύσιμο στρώματος.

καθαρισμός στρώματος

 

Παρουσίαση Καθαρισμού Στρώματος by Cleanaction

Πρίν τον καθαρισμό

Ξελέκιασμα με Microsplitting Solution

Μετά τον καθαρισμό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα καθαρισμού προς πώληση:

alerg-stop-repell.

Allerg-Stop Repellent, Αντιαλλεργικό σπρέι

cleanaer_size

AirnoteTM, Σύστημα καθαρισμού χώρου

Enpur-ganti-micro.@

Ειδικό γάντι μικροϊνών για ξελέκιασμα