Τι είναι τα Ακάρεα;
24/04/2011
Παιδικοί Σταθμοί
12/08/2011

Η εταιρία μας

Η εταιρία μας Cleanaction δραστηριοποιείται στον χώρο του εξειδικευμένου οικολογικού βιοκαθαρισμού από το 2008 έχοντας ως κύριο στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με οικολογική συνείδηση. Κύριο μέλημα μας είναι η εξασφάλιση ενός πεντακάθαρου και υγιεινού περιβάλλοντος, απαλλαγμένο από ενοχλητικούς λεκέδες, αλλεργιογόνες ουσίες, παθογόνους οργανισμούς, μικρόβια κ.α., ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν ένα υγιέστερο περιβάλλον διαμονής το οποίο θα τους χαρίσει ευεξία και οικογενειακή γαλήνη.

Αναζητούμε συνεχώς τις καλύτερες λύσεις που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και η εξέλιξη των επιστημών στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού.

Διαθέτουμε προσωπικό που είναι άριστα εκπαιδευμένο πάνω στην τεχνογνωσία του οικολογικού βιοκαθαρισμού, χρησιμοποιούμε εξελιγμένα μηχανήματα και βραβευμένα καινοτόμα οικολογικά καθαριστικά νέας τεχνολογίας Microsplitting (μικροδιάσπαση) και Allerg-STOP Repellant (αντιαλλεργική προστασία), προσφέροντας έτσι άριστες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και υγιεινής στρωμάτων, μαξιλαριών, σαλονιών, καθισμάτων, μοκετών, χαλιών κ.α.

Οι πιστοποιημένες υπηρεσίες μας εφαρμόζονται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, επί τόπου στον χώρο σας . Για πεντακάθαρες και υγιεινές λύσεις καλέστε τους ειδικούς της CleanAction….γιατί σας αξίζει το καλύτερο

Πιστοποιημένοι συνεργάτες του δικτύου